TRAILER: Bekijk nu de openingsscène en nieuwe previewclip van Marvel’s ‘The New Mutants’

The New Mutants online kijken

TRAILER: Bekijk nu de openingsscène en nieuwe previewclip van Marvel’s ‘The New Mutants’

Bekijk de openingsscène en nieuwe trailer van Marvel’s The New Mutants. De nieuwe clip van de film werd onthuld tijdens een Comic-Con streaming event.

Vlak voor het weekend werd tijdens Comic-Con@Home – het livestreaming-evenement dat San Diego Comic-Con dit jaar verving vanwege de aanhoudende coronavirus-pandemie – een nieuwe vooraf opgenomen Zoom-call met de castleden van het langverwachte The New Mutants. Naast een paneldiscussie over de aankomende film, onthulde de stream ook de openingsscène van de Disney– en Marvel-titel. De clip met de eerste scène en aanvullende trailer vind je hierboven.

Marvel- en X-Men-fans herinneren zich vast nog wel dat de releasedatum voor The New Mutants de afgelopen twee jaar constant is verschoven, waardoor uiteindelijk is getwijfeld of het project überhaupt een theatrale release zou krijgen. De film was in 2017 al klaar met filmen en stond oorspronkelijk gepland voor een release in april 2018, in handen van 20th Century Fox. Vanwege reshoots werd het geheel echter teruggeschoven naar februari 2019. Destijds kocht Disney Fox en stelde het een nieuwe releasedatum in voor de film. April 2020 was de intentie, maar vanwege COVID-19 waren theatrale releases niet mogelijk, en dus werd The New Mutants weer naar achteren geplaatst in de kalender.

De officiële releasedatum voor de aankomende titel is nu vastgesteld op 28 augustus, hoewel de zaken natuurlijk opnieuw kunnen veranderen afhankelijk van de globale gezondheidssituatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram