Waarom nu het beste moment is om een scooter te kopen

scooter kopen

Waarom nu het beste moment is om een scooter te kopen

Een scooter kopen kan natuurlijk altijd, maar met dit mooie weer en de gezondheidsmaatregelen, lijkt de timing nu beter dan ooit.

scooter kopen

Reizen met het openbaar vervoer piekt momenteel niet als het gaat om populariteit. En alhoewel er niks aan de banken is veranderd, voelt het voor velen minder comfortabel dan ooit. Verplicht een mondkapje op, en sommigen kiezen zelfs voor handschoenen of een heel gezichtsmasker, het is weleens anders geweest. Wellicht tijd voor een alternatief?

Ondanks dat de metro’s, treinen en bussen veel vaker worden schoongemaakt, reizen veel mensen toch liever individueel. Met de fiets of auto, maar zeker ook met een scooter. Als fietsen te ver is en de auto te complex met parkeren, dan is de scooter jouw beste vriend. En nu een scooter kopen lijkt de perfecte timing.

Scooter kopen met vakantiegeld

Sommigen hebben het al gehad, anderen wachten er nog op. Maar aangezien we het vakantiegeld niet meer uitgeven aan vakantie, kunnen we dat geld ook op een andere manier investeren. En het beeld dat scooters heel duur zijn, is ook wel een beetje verleden tijd. Je hebt namelijk al een Senzo scooter vanaf €899. Oké, dan heb je misschien geen Vespa scooter, maar je bent wel een stuk minder geld kwijt.

Stijlvol van A naar B reizen

Zeg eerlijk, het is heel erg fijn om met een scooter te toeren. Of dit nu richting het strand is of door te stad, lekker cruisen vinden we allemaal heerlijk. Vooral nu er relatief minder verkeer in de binnenstad is, heb je met een scooter eigenlijk nooit last van files of andere opstoppingen. En je parkeert ‘m ook nog eens overal waar je maar wilt. Zonder hoge parkeerkosten. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Als je je nieuwe scooter in de stad parkeert, zou ik wel even kijken naar een goed slot. Het liefst ook eentje met een keurmerk. Mocht je scooter dan toch gejat worden, dan kan de verzekeraar nog wat voor je betekenen. Bij deze scooterwinkel kun je ART3 en ART4 sloten kopen.

Scooter vs. auto: altijd goedkoper uit!

Twijfel je nog tussen een auto en een scooter? Wij maken je de keuze net wat makkelijker. Stel, jij hebt een mooie bak gezien en daar moet je €15.000 voor neertikken. Voor dat geld kun je een gloednieuwe scooter kopen, jarenlang tanken, de verzekering en het onderhoud van betalen. En bij het elektrische scooter kopen, bespaar je nog meer geld. Klinkt goed, toch? Hoef jij de snelweg in principe niet op en reis je in principe alleen binnen je eigen stad en regio, overweeg dan de scooter.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram