Dior en Vespa introduceren een Bespoke 946 Scooter

Dior x Vespa 946 scooter

Dior en Vespa introduceren een Bespoke 946 Scooter

Dior en Vespa introduceren een Bespoke 946 Scooter. De exclusieve Dior x Vespa 946 scooter komt in de lente van 2021 op de markt.

Hoewel beide merken zijn opgericht in 1946, kwamen Dior en Vespa elkaar nooit tegen. Tot nu, want het Franse modehuis en de Italiaanse scooterspecialist hebben hun krachten gebundeld voor een zeer limited edition 946-scooter, versierd met Dior-motieven en vergezeld van speciale accessoires.

De klassieke 946 is het vlaggenschipmodel van Vespa, een herkenbaar strakke scooter die sinds de introductie in 2011 een steunpilaar van het merk is geweest. Als favoriet van de Italiaanse ontwerper Giorgio Armani, is de 946 vernieuwd door Dior’s artistiek directeur dameskleding, Maria Grazia Chiuri, die de scooter heeft voorzien van een veelzijdig zwart-wit ontwerp dat de nieuwe kenmerken benadrukt.

Een zwart onderstel en wielen ondersteunen de lichtbeige body, verlevendigd door gouden accenten en een onmiskenbaar Dior Blue-zadel. Christian Dior-branding siert de achterkant van de scooter, met Oblique-trim gestreept over de zijkanten en onder de stoel. Alsof de weelderige details niet genoeg zijn, wordt het voertuig geleverd met een op maat gemaakte Dior Oblique-helm en koffer, waarvan de laatste perfect past bij het gouden rek aan de achterkant van de fiets.

De verwachting is dat Dior in het voorjaar van 2021 de exclusieve Dior x Vespa 946 scooter zal introduceren binnen haar wereldwijde netwerk aan boetieks, aangezien Vespa hetzelfde zal doen in zijn Motoplex-winkels.

Dior x Vespa 946 scooter

Dior x Vespa 946 scooter

Post a Comment

#Volg ons op Instagram