TRAILER: Charlize Theron verzamelt ondode huurlingen in op stripboek gebaseerd ‘The Old Guard’

netflix charlize theron the old guard trailer

TRAILER: Charlize Theron verzamelt ondode huurlingen in op stripboek gebaseerd ‘The Old Guard’

Charlize Theron verzamelt ondode huurlingen in op stripboek gebaseerd The Old Guard. De film verschijnt in juli op Netflix.

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende film The Old Guard, met Charlize Theron in de hoofdrol. De film, die is gebaseerd op het stripboek van Greg Rucka en is geregisseerd door Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights) toont Theron in opnieuw een actierol, dit keer als een immorele huurling genaamd Andromache of Scythia.

Het verhaal volgt een gezelschap undead huurlingen, gerekruteerd door Andromache (kortweg Andy), die de morele wereld eeuwenlang hebben beschermd. “Maar wanneer het team wordt gerekruteerd om een ​​noodmissie uit te voeren en hun buitengewone capaciteiten plotseling worden blootgelegd, is het aan Andy en Nile (KiKi Layne), de nieuwste soldaat die zich bij hen aansluit, om de groep te helpen tegen de dreiging van hen die proberen hun macht op alle mogelijke manieren te repliceren en er geld mee te verdienen”, aldus de officiële samenvatting van Netflix.

De trailerbeelden bovenaan laten zien hoe onsterfelijk de protagonisten zijn, aangezien ze geweervuur kunnen weerstaan, snel kunnen genezen en andere niet-zo-menselijke acties kunnen uitvoeren.

Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts en Luca Marinelli vormen de rest van Andy’s ondode leger, met Chiwetel Ejiofor en Harry Melling als degenen die hen achtervolgen.

The Old Guard verschijnt op 10 juli op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram