TRAILER: Christopher Nolan’s spionagethriller ‘TENET’ speelt met tijd

tenet nieuwe trailer Christopher Nolan

TRAILER: Christopher Nolan’s spionagethriller ‘TENET’ speelt met tijd

Christopher Nolan’s aankomende spionagethriller TENET geeft meer tijdsbuigende details prijs in nieuwe trailer. Ga jij kijken?

De nieuwste trailer van de langverwachte spionagefilm TENET van Christopher Nolan is gearriveerd. De wereldpremière van de nieuwe trailer vond plaats via Fortnite, waar hij werd getoond op het grote scherm van de Party Royale-modus van de populaire game. Creative director van Epic Games, Donald Mustard, onthulde dat Nolan hem voor het debuut had benaderd over het creëren van een omgeving die een bioscoop weerspiegelde.

In de film van Warner Bros. zijn John David Washington en Robert Pattinson te zien als undercoveragenten die een tijdrovende missie beginnen om de Derde Wereldoorlog te voorkomen. De cast bestaat verder uit onder meer Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh en Nolan’s favoriet, Michael Caine. Voor deze film werd Nolan herenigd met Dunkirk en Interstellar-cameraman Hoyte van Hoytema, met een soundtrack verzorgd door de Oscarwinnende componist Ludwig Göransson. De trailer bouwt voort op veel van dezelfde principes als in de eerste trailer, maar neemt langzaam de sluier weg van de complexe wereldbouw die Nolan in deze film introduceert.

Hollywood is de afgelopen maanden buitengewoon gefocust geweest op de release van TENET, en de film zal naar verwachting de eerste grote release zijn die in de bioscopen zal verschijnen zodra ze de heropening een feit is. “[Nolan] zou echt graag uitkomen met de film die bioscopen opent”, vertelde IMAX-CEO Richard Gelfond aan Variety. “Ik ken niemand in Amerika die harder aandringt om de filmtheaters te heropenen en zijn film te laten verschijnen dan Chris Nolan.”

Bekijk bovenaan de nieuwste trailer van TENET. De film moet normaal gesproken half 17 juli in de bioscoop verschijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

From Director Christopher Nolan. #TENET, coming to theaters. Watch the new trailer now.

Een bericht gedeeld door T ENET (@tenetfilm) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram