Buitenaards lekkere Nike Air Max 95 “Alien” sneaker is nu verkrijgbaar

Nike Air Max 95 Alien

Buitenaards lekkere Nike Air Max 95 “Alien” sneaker is nu verkrijgbaar

De Nike Air Max 95 Alien sneaker zijn buitenaards fraai en zijn nu verkrijgbaar. Wat vind jij van de alien graphics op nieuwe Nike schoenen?

Nike Air Max 95 Alien

Toen Nike-ontwerper Sergio Lozano de Air Max 95 creëerde, liet hij zich inspireren door de menselijke anatomie voor het gelaagde, gestructureerde bovenwerk dat de 95 rijk is. Nu draait Nike Sportswear zich even weg van de mens en wordt de blik gericht op buitenaardse levensvormen. De nieuwste AM95 komt namelijk in een ‘Alien’-stijl.

Deze gedurfde Air Max’s ontlenen hun naam aan het kosmische kleurenschema en uiteraard de geborduurde, blauwe alien-afbeelding op de tong, inclusief swoosh-vormige grijns. Zwart nubuck bedekt de toebox en deelt de ruimte op de zijpanelen met gebrand oranje, metallic zilver en grijsblauw gepatenteerd leer. Dit alles rust bovenop een witte mesh-basis. De veteroogjes voegen wat extra zwart toe voor net wat meer contrast, en een strook wit met oranje merkdetails is te zien op de hiel. Witte tussenzolen van EVA-schuim omhullen Air Max-bubbels bij de hiel en voorvoet – oranje voor de eerste, blauw voor de laatste – met zachte zeeschuimgroene buitenzolen die het laatste zichtbare stuk van het ontwerp afronden.

Als je tot slot in de binnenzool tuurt, zie je overigens een verborgen verrassing: hetzelfde buitenaardse hoofd van de tong, omringd door herhalende Swoosh-afbeeldingen.

De Nike Air Max 95 Alien is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en kost $ 170.

Nike Air Max 95 Alien

Nike Air Max 95 Alien

Nike Air Max 95 Alien

Nike Air Max 95 Alien

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram