TRAILER: Jude Law komt in ‘The Third Day’ vast te zitten op een mysterieus Brits eiland

The Third Day jude law hbo serie

TRAILER: Jude Law komt in ‘The Third Day’ vast te zitten op een mysterieus Brits eiland

Jude Law komt in The Third Day vast te zitten op een mysterieus Brits eiland. De nieuwe HBO-serie doet denken aan A24’s film ‘Midsommar’.

HBO heeft een nieuwe trailer geïntroduceerd voor de aakomende, zes afleveringen tellende serie The Third Day, met in de hoofdrol Jude Law en Naomie Harris. De show zal twee driedelige afleveringen bevatten met respectievelijk de titels ‘Summer’ en ‘Winter’.

Jude Law zal in deze helft van de show de hoofdrol spelen als Sam, een man die wordt aangetrokken door een mysterieus landelijk eiland in Groot-Brittannië, waar hij een groep eilandbewoners ontmoet die vastberaden lijkt op het behoud van hun griezelige tradities. In “Winter” speelt Naomie Harris het personage Helen, een eigenzinnige vrouw op zoek naar antwoorden op het eiland, terwijl ze midden in een strijd arriveert die het lot van het eiland zal bepalen.

Velen vergelijken het uitgangspunt en de setting van de mini-serie met A24’s Midsommar. In HBO’s serie spelen naast Law en Harris ook Katherine Waterston, Emily Watson en Paddy Considine.

Bekijk de trailer van The Third Day bovenaan en check de serie wanneer hij op 11 mei in première gaat.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram