TRAILER: Netflix’s waargebeurde misdaadserie ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’ vertelt het bizarre verhaal van Joe Exotic

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness netflix docuserie

TRAILER: Netflix’s waargebeurde misdaadserie ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’ vertelt het bizarre verhaal van Joe Exotic

Netflix’s waargebeurde misdaadserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness vertelt het bizarre verhaal van Joe Exotic. Ga jij kijken?

De rijke Netflix-catalogus zal binnenkort worden uitgebreid met opnieuw een spraakmakende docuserie. Het streamingplatform presenteert de waargebeurde misdaaddocuserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Deze serie vertelt het ongelooflijke verhaal van Joe Exotic, ook bekend als Joseph Maldonado-Passage, die zijn eigen privé-dierentuin in Oklahoma opende nadat hij een verzameling van meer dan duizend dieren had gerealiseerd.

Zeggen dat hij een liefde voor dieren heeft, zou een understatement zijn. Naast het feit dat hij een kleurrijke persoonlijkheid heeft, met zijn blonde mul en meer dan aanwezige karakter, bevond Joe zich vaak in problemen met de wet. Zo werd hij geconfronteerd met een $ 1 miljoen-rechtszaak, een hele reeks beschuldigingen van dierenmishandeling en, meest verdoemend, twee beschuldigingen van huurmoorden richting zijn meest vocale critici.

Joe is eerder dit jaar schuldig bevonden en zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit, en de komende Netflix-serie beschrijft precies hoe hij in de gevangenis belandde. Afgezien van de veroordelingen voor huurmoord, biedt de trailer van de show een glimp van alle bizarre chaos die Joe en de dierentuin omringde – drugsbaronnen, culten, goochelshows, country muziek en polygamie, om er maar een paar te noemen.

In een persbericht deelt Netflix een korte samenvatting van de show: “Charismatisch maar misplaatst, delen Joe en een ongelooflijke cast van personages, waaronder drugskoningen, oplichters en cultleiders, allemaal een passie voor grote katten, en de status en aandacht die hun gevaarlijk levensstijl met zich meebrengen. Het leven neemt echter een duistere wending wanneer Carole Baskin, een dierenactivist en eigenaar van een groot kattenreservaat, dreigt hen buiten bedrijf te stellen, waardoor een rivaliteit ontstaat die uiteindelijk leidt tot de arrestatie van Joe voor een plot voor huurmoord. Een kronkelige onthulling doet blijken dat het enige wat gevaarlijker is dan een grote kat, diens eigenaar is.

Check de officiële trailer van Netflix’s aankomende true-crime-serie Tiger King: Murder, Mayhem en Madness nu bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram