Dit zijn volgens Tripadvisor de 11 beste stranden ter wereld in 2020

Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilië

Dit zijn volgens Tripadvisor de 11 beste stranden ter wereld in 2020

De 11 beste stranden ter wereld in 2020? Mocht je op vakantie willen gaan of reizen, dan moet je deze stranden als reisbestemming overwegen.

La Concha Beach, San Sebastian - Donostia, Spanje - 11 beste stranden ter wereld in 2020

Voor sommigen staat het bezoeken van de mooiste stranden ter wereld gelijk aan leven. Niemand wordt immers ongelukkig van een mooi strand waar de tijd stilstaat. Toch? Tripadvisor heeft het voor de liefhebber nu een stukje eenvoudiger gemaakt door de beste stranden van 2020 op te sommen.

Mocht je van plan zijn om te verhuizen en een leven aan het strand te leiden, of simpelweg voor een periode willen reizen, dan moet je zeker de jaarlijkse Travellers’ Choice strand-awards checken. Ze zijn gebaseerd op de kwaliteit en kwantiteit van reizigersrecensies en beoordelingen verzameld over de afgelopen 12 maanden.

Scroll naar beneden en ontdek het bijzondere kunstenaarschap met zand en water!

11 beste stranden ter wereld in 2020

11. Black Sand Beach, Vik, IJsland:

Een buggyrit langs deze imponerende kustlijn en je bent dirct fan van dit natuurlijke wonder. Neem deel aan een rondleiding voor een meer verrijkende ervaring.

Black Sand Beach, Vik, IJsland

10. Balos Lagoon, Kissamos, Griekenland:

Dit strand leert je de ware betekenis van hard werken om iets geweldigs te bereiken. Dit zalige strand is namelijk niet gemakkelijk aan te lopen, geen wandeling door het park, maar kent een tumultueuze weg. Het eindpunt is absoluut een van de mooiste schilderachtige locaties ooit. Reken op een wandeling van drie kwartier.

9. Whitehaven Beach, Whitsunday Islands, Australië:

Denk aan strand, denk aan onaangeroerd territorium. Dat is het Whitehaven-strand van 6,5 kilometer lang, in het hart van het Great Barrier Reef. Het is niet overvol en kan worden ontdekt vanaf een boot, watervliegtuig of helikopter.

8. Bavaro Beach, Punta Cana, Dominicaanse Republiek:

Dit strand is zo mooi, zelfs god zelf zou er vakantie op houden! De blauwste wateren, de mooiste uitzichten, de groenste palmbomen en de meest frisse lucht zijn hier te vinden.

Bavaro Beach, Punta Cana, Dominicaanse Republiek

7. La Concha Beach, San Sebastian – Donostia, Spanje:

De plek om te zijn! Niet alleen voor strandliefhebbers en zonnebaders, maar ook een geweldige plek voor vakantiegangers die van lekker eten houden.

6. Luskentyre, Isle of Harris, Buiten-Hebriden, VK:

Kilomters van kristalhelder zeewater en complementair wit zand maken dit de meest gewilde strandbestemming in het Verenigd Koninkrijk.

5. Radhanagar Beach, Havelock Island, Andaman and Nicobar Islands:

Een sereen en romantisch strand voor rustzoekers, inclusief het beste dat de natuur te bieden heeft, in al zijn ongerepte glorie.

4. Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico:

Zin in een duik in de zee? Met het Flamenco-strand kun je optimaal genieten van ongerepte wateren zonder sterke getijden en glad zand om in te genieten.

Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Sicilië

3. Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Sicilië:

Terwijl sommigen gewoon een leuke dag in het zand en de zee verwachten op dit eersteklas strand op Sicilië, krijg je meer dan dat. Naast een prachtige zee kun je tevens getuige zijn van het uitkomen van schildpadeieren. Echt magisch!

2. Grace Bay Beach, Providenciales, Turks- en Caicoseilanden:

Deze strandbestemming moet op je bucketlist staan; mensen hebben Grace Beach uitstekend beoordeeld op Tripadvisor, waardoor het beroemd is om zijn lange strook zacht wit zand en prachtig blauw water.

1. Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilië:

Simpel gezegd- 8.465 beoordelingen op Tripadvisor, waarvan 91 procent van hen beoordeeld als ‘uitstekend’. We hoeven eigenlijk niets meer over dit strand te zeggen, behalve dat Baia do Sancho het strand is dat iedereen moet bezoeken voor een onvergetelijke strandervaring. Hemel op aarde!

Welk van deze 11 beste stranden ter wereld in 2020 ga jij eerst bezoeken?

Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilië

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram