Volledig elektrische Fiat 500 exclusief ontworpen door Giorgio Armani

Fiat 500 door Giorgio Armani

Volledig elektrische Fiat 500 exclusief ontworpen door Giorgio Armani

Deze volledig elektrische Fiat 500 is exclusief ontworpen door Giorgio Armani. Zou jij deze Fiat 500 door Giorgio Armani rijden?

Met het coronavirus COVID-19 dominant in het nieuws, willen Giorgio Armani en Fiat willen de wereld eraan helpen herinneren dat het tijd is om opnieuw op te starten. Milaan en Italië hebben het sluiten van scholen en universiteiten in het land uitgebreid, maar tegelijkertijd werden voorzorgsmaatregelen genomen om de Duomo-kathedraal in Milaan te heropenen, waar de door Armani ontworpen Fiat 500 werd onthuld.

De EV-auto zal door de stad rijden om een ​​boodschap van positiviteit over te brengen in grimmige tijden. Wat betreft het voertuig zelf, de Fiat 500 is een milieuvriendelijk volledig elektrisch voertuig met een 85kW snellaadsysteem, wat betekent dat het slechts vijf minuten duurt om een ​​voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilomter reizen. Daarnaast wordt het voertuig geleverd met een thuislaadsysteem, de ‘easy wallbox’ genaamd, dat kan worden aangesloten op een normaal stopcontact en volledig oplaadt in iets meer dan zes uur.

De Fiat 500 door Giorgio Armani is overigens niet de enige special release die wordt uitgebracht. Het model wordt namelijk geveild met twee andere Fiat 500-versies, respectievelijk ontworpen door Bulgari en Kartell. Het Giorgio Armani-model heeft een grijsgroene kleur met lichtmetalen velgen en een opvouwbaar stoffen dak, gepersonaliseerd met het “GA”-logo.

Fiat 500 door Giorgio Armani

Fiat 500 door Giorgio Armani

Fiat 500 door Giorgio Armani

Post a Comment

#Volg ons op Instagram