VIDEO: Een blik in de $17 miljoen kostende Beverly Hills-villa van Pharrell Williams die te koop staat

Beverly Hills-villa Pharrell Williams te koop

VIDEO: Een blik in de $17 miljoen kostende Beverly Hills-villa van Pharrell Williams die te koop staat

De $17 miljoen kostende Beverly Hills-villa van Pharrell Williams staat te koop. Werp een blik in de ruim 5.000 m2 grote woning.

Zanger, rapper, producent, schoenen- en modeontwerper Pharrell Williams verkoopt zijn immense villa aan Mulholland Drive, Beverly Hills, voor bijna $ 17 miljoen, omgerekend ruim € 15 miljoen. En misschien komt dit huis je wel bekend voor..

In 2018 kon je namelijk bij ons lezen dat Williams het huis kocht van acteur en filmmaker Tyler Perry, voor een bedrag van $ 15,6 miljoen.  Dit betekent dat de vraagprijs aanzienlijke is gestegen en dat de veelzijdige ster normaal gesproken winst zal maken op de huizenmarkt. Het prijskaartje van het landhuis is echter niet het enige opvallende, want puur naar het design kijkend zien we simpelweg een visueel spectaculair en modern beeld op de heuveltop van Los Angeles.

De buitenkant is bekleed met glas en is omgeven door een watervalzwembad, een grot, rotssculpturen, talloze terrassen, een sportveld, plek voor 30 auto’s en bijn 5.200 vierkante meter ruimte met uitzicht op de kloof. In het huis bevinden zich 10 slaapkamers en 11 badkamers, die allen verbonden zijn door een marmeren trap.

Neem middels de video bovenaan een kijkje in de Beverly Hills-villa die nu nog eigendom is van Pharrell Williams ga voor meer info over het pand naar de Douglas Elliman-website.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram