Netflix kondigt Stand-Up Comedy Festival aan met o.a. Dave Chappelle, Kevin Hart en Martin Lawrence

Netflix Is a Joke Fest comedy festival los angeles

Netflix kondigt Stand-Up Comedy Festival aan met o.a. Dave Chappelle, Kevin Hart en Martin Lawrence

Netflix kondigt stand-up comedy festival Netflix Is a Joke aan met o.a. Dave Chappelle, Kevin Hart en Martin Lawrence. Kom jij naar Los Angeles?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Netflix Is  A Joke Fest is  no joke.

Een bericht gedeeld door Netflix Comedy (@netflixisajoke) op

Netflix‘s comedy-merk, Netflix Is a Joke, organiseert dit voorjaar een comedy-festival van een week in Los Angeles. Met live stand-up shows, speciale evenementen en activaties door verschillende komieken en artiesten van over de hele wereld, staat Netflix Is a Joke fest gepland voor 27 april tot 3 mei. Kom jij richting de VS?

Het rijtje namen dat komt optreden bij het festival is niet misselijk. Dave Chappelle, Kevin Hart, Martin Lawrence, Amy Schumer, David Letterman, Bill Burr, Ali Wong, Jamie Foxx, Jane Fonda, Lily Tomlin en Sebastian Maniscalco zullen van de partij zijn. Het feest zal ook een speciale LGBTQ+-viering organiseren met headliners Alan Carr, Hannah Gadsby, Margaret Cho, Rosie O’Donnell, Sandra Bernhard, Wanda Sykes en meer.

“Het is onze eer om LA voor een week te transformeren in de grappigste plek op aarde”, aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix. “Dit festival is een unieke viering van de kunst van komedie en de rol die het speelt bij het weerspiegelen van ons leven en het definiëren van cultuur. Het is een kans voor komedieliefhebbers om samen te komen en hun favoriete artiesten te zien en nieuwe te ontdekken, en voor ons om de elektriciteit en opwinding van het festival in Los Angeles te delen met Netflix-leden over de hele wereld.”

Netflix sluit het grappenfeest af met de inaugurele editie van The Hall, een hall of fame-inductieceremonie die hulde brengt aan de groten der stand-up comedy. Dave Chappelle, Kevin Hart, Chris Rock, Billy Crystal, Whoopi Goldberg, Jerry Seinfeld, Sarah Silverman, Wanda Sykes en zijn aangesteld om de komische legendes George Carlin, Richard Pryor, Joan Rivers en Robin Williams in de spotlight te zetten.

Het comedy-festival van Netflix vindt plaats op 20 locaties in Los Angeles, waaronder de Hollywood Bowl, Greek Theatre, Hollywood Palladium en The Largo. Voorverkooptickets zijn verkrijgbaar vanaf 3 maart, gevolgd door de algemene verkoop 6 maart.

Ga hierheen voor meer informatie over Netflix Is a Joke Fest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

More legendary comedians, shows, and venues than we could ever fit on a poster. Netflix Is  A Joke Fest hits LA!! Tickets available Friday. Link in bio.

Een bericht gedeeld door Netflix Comedy (@netflixisajoke) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram