Air New Zealand onthult slaapcapsules in stapelbedstijl voor Economy-reizigers

Air New Zealand Economy Skynest slaapcapsules

Air New Zealand onthult slaapcapsules in stapelbedstijl voor Economy-reizigers

Air New Zealand Economy Skynest slaapcapsules komen in stapelbedstijl en zijn bedoeld voor Economy-reizigers. Een mooie optie voor de langere vluchten.

Air New Zealand heeft een patent aangevraagd voor nieuwe slaapcapsules waarmee passagiers die in economy class vliegen zich tijdens lange vluchten kunnen uitrekken. Met de naam ‘Economy Skynest’, bevat elke pod zes ligbedden van volledige lengte. Skynest is ontwikkeld gedurende drie jaar onderzoek en ontwikkeling in afwachting van de langste vlucht van de luchtvaartmaatschappij – een non-stop tussen Auckland en New York die tot 17 uur zal duren – die in oktober wordt gelanceerd.

Gerangschikt in twee stapelbedden met elk drie niveaus, worden de pods compleet geleverd met kussens, dekens, lakens, oordoppen en privacygordijnen. Tussen elke sessie zullen bemanningsleden de pods opfrissen, zodat meerdere passagiers de pods tijdens elke vlucht kunnen bewonen. “We zien een toekomstige vliegervaring waarbij een economy class-klant op langeafstandsvluchten naast zijn Economy-stoel de Economy Skynest zou kunnen boeken, wat bijdraagt aan goede kwaliteit rust”, legt Nikki Goodman uit, General Manager van Customer Experience van Air New Zealand.

De luchtvaartmaatschappij moet goedkeuring van de pods vragen en een definitieve beslissing nemen nadat ze de populariteit van de vlucht Auckland-New York heeft beoordeeld. Het product zal dus pas eind 2021 beschikbaar zijn. Air New Zealand heeft nog geen prijzen vrijgegeven voor een sessie in een van zijn slaapcapsules.

Neem een ​​kijkje in de Air New Zealand Economy Skynest in de video hierboven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nestiquette (noun): How to #Skynest according to a couple friends 💤 but what are your nestiquette tips?

Een bericht gedeeld door Air New Zealand (@airnz) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram