GIVEAWAY: Win de spectaculaire off-road-racegame ‘Overpass’ voor PS4 of Xbox One,

overpass game winnen ps4 xbox one

GIVEAWAY: Win de spectaculaire off-road-racegame ‘Overpass’ voor PS4 of Xbox One,

Win de spectaculaire off-road-racegame Overpass voor PS4 of Xbox One, en ga de strijd aan met andere racers op uitdagende racetracks.

Wie ook maar een beetje van racen houdt met zijn gameconsole, moet het gloednieuwe Overpass absoluut in de collectie opnemen. In deze technische off-road-simulatie moet je de natuurlijke en kunstmatige obstakels op extreme parkoersen overwinnen met krachtige all-terrain-voertuigen. Het spel ligt sinds deze week in de winkel en wij geven een aantal exemplaren weg voor de PlayStation 4 en Xbox One. Welke wil jij winnen?

In deze game moet je verschillende soorten terrein bedwingen, in met name heuvelachtige omgevingen. Alleen gamers die het hoofd koel houden en met verstand rijden zullen de finishlijn bereiken. In Overpass moet je niet gewoon gas geven om de eindstreep te halen, maar zul je de juiste snelheid moeten ontdekken om je een weg door het parkoers te banen, obstakels te overwinnen en te voorkomen dat jouw voertuig schade oploopt.

Op elke track moet je bovendien rekening houden met de specifieke technische aspecten van elk voertuig. Kies het juiste voertuig uit 25 buggy’s en quads van grote merken (Arctic Cat, Yamaha, Polaris en Suzuki), en vergeet niet het blokkeerdifferentieel te gebruiken en op het juiste moment van tweewiel- naar vierwielaandrijving te schakelen. Het spel draait om unieke uitdagingen met innovatieve gameplay en goed doordachte leveldesigns.

Overpass biedt je toegang tot verschillende game-modes. Allereerst is er de Career-mode, waarin je een seizoen begint, deelneemt aan races om je reputatie op te bouwen, sponsors aantrekt en probeert om competities te winnen.

In de online multiplayer-mode, voor maximaal acht spelers, moet je laten zien over ultieme controle te beschikken en de race eerder dan de rest zien te eindigen. De ervaring wordt compleet gemaakt met andere game-modes, zoals Quick Race en Local play (splitscreen of hotseat). Blijf jij in controle tijdens de meest uitdagende off-road race?

Overpass is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store, en vanaf 12 maart voor Nintendo Switch. Klik hier voor meer info.


overpass game winnen ps4 xbox oneWINACTIE Overpass

Wij geven een aantal exemplaren weg van de nieuwste Overpass-game voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wil jij winnen?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Overpass’, vermeld voor welke gameconsole jij het spel wilt winnen en volg ons tot slot op Instagram & Facebook. Wie weet ontvang jij binnenkort jouw exemplaar!

Succes!

Meedoen kan tot 6 maart en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram