Netflix kondigt tweede seizoen van ‘Top Boy’ aan

Top Boy seizoen 2 netflix

Netflix kondigt tweede seizoen van ‘Top Boy’ aan

Netflix heeft zojuist het tweede seizoen van de serie ‘Top Boy’ aangekondigd. Ga jij Top Boy seizoen 2 kijken?

Nadat Drake het eerder al liet doorschemeren via Instagram, heeft Netflix nu officieel aangekondigd dat Top Boy terugkeert voor een tweede seizoen. Er zijn nog niet veel details over de show bekendgemaakt, maar Netflix meldt dat de productie in het voorjaar van dit jaar zal beginnen. Bovendien zullen Dushane en Sully (gespeeld door Ashley Walters en Kane Robinson) terugkeren naast Jamie (Micheal Ward) en Shelley (Little Simz).

Na de triomfantelijke terugkeer van Top Boy naar Netflix in 2019, gaf Drake onlangs al aan dat een nieuw seizoen van de serie later dit jaar uitkomt. De aankondiging vond plaats via Instagram, waar het in het VK gevestigde digitale magazine GRM Daily het nieuws deelde dat Top Boy één van de best presterende shows van Netflix van 2019 was, vergezeld van het bijschrift “Zullen we een nieuwe serie in 2020 zien?”, waarna Drake reageerde helder op het bericht met “Natuurlijk”.

Drake fungeerde als uitvoerend producent van de nieuw leven ingeblazen serie Top Boy, die oorspronkelijk van 2011 tot 2013 op Channel 4 liep voordat Netflix het vorig jaar naar diens streamingservice bracht.

Houd ons de komende weken in de gaten voor meer updates over Top Boy seizoen 2.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Will we see a new series in 2020? 🤔🤞

Een bericht gedeeld door GRM DAILY (@grmdaily) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram