TRAILER: ‘A Quiet Place Part II’ featurette en previewclip ‘What You Need To Know’ introduceert nieuwe overlevenden en meer monsters

A Quiet Place Part II featurette

TRAILER: ‘A Quiet Place Part II’ featurette en previewclip ‘What You Need To Know’ introduceert nieuwe overlevenden en meer monsters

De gloednieuwe A Quiet Place Part II featurette ‘What You Need To Know’ en previewvideo introduceren nieuwe overlevenden en nog meer monsters.

Paramount Pictures heeft twee nieuwe video’s online geplaatst promotie van A Quiet Place Part II. We kunnen een samenvatting van de vorige film bekijken, evenals een gloednieuwe trailer met nieuwe en bekende beelden. De trailer pakt het personage van Emily Blunt en haar kinderen Regan (Millicent Simmonds) en Marcus (Noah Jupe) op, terwijl ze de stilte doorkruisen en de geluidsgevoelige wezens vermijden die de samenleving hebben verwoest.

Wanneer ze zich verstoppen, ontmoeten ze een nieuwe overlevende, gespeeld door Cillian Murphy. Die vertelt hen dat er niets meer is, voordat zichtbaar wordt dat er een baby met de drie meereist. Van daaruit zien we verschillende beelden van hen in actie, terwijl ze de monsterlijke wezens vermijden en zoeken naar een veilige plek.

Hoewel John Krasinski geen hoofdrol speelt in het vervolg, zal hij terugkeren als schrijver en regisseur van de film. Hij heeft verschillende easter eggs in de komende film achtergelaten om meer uit te leggen over de originele film, om ervoor te zorgen dat de franchise niet vast komt te zitten bij eventuele vervolgfilms.

“Ik heb nog niet van de studio gehoord dat ze een derde willen”, vertelde hij aan Total Film. “Maar het goede nieuws is dat de studio en ik op dezelfde lijn zitten, omdat dit niet een van die franchises is die ze blijven oppompen om geld te verdienen.”

In het tweede deel van A Quiet Place zien we in de cast ook Millicent Simmonds, Okieriete Onaodowan en Wayne Duvall. De film verschijnt 18 maart in de bioscoop en draait ook in IMAX, Dolby Cinema en 4D.

Check snel de A Quiet Place Part II featurette hieronder en bekijk de trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram