Off-White brengt een nieuwe trio gewaagde 2.0 sneakers uit

Nieuwe Off-White 2.0 sneakers

Off-White brengt een nieuwe trio gewaagde 2.0 sneakers uit

Off-White brengt een nieuwe trio gewaagde 2.0 sneakers uit. Ga jij voor de Off-White 2.0 Snakeskin, Silver of Spray-painted?

Nieuwe Off-White 2.0 sneakers

Na het afleveren van een serie ODSY-high-tops, heeft Off-White nu een serie low-top sneakers uitgebracht. De streetweargigant heeft ditmaal een aantal van zijn kenmerkende 2.0 sneakers gelanceerd in een reeks opvallende uitvoeringen.

Het eerste model van het trio toont een bruin en zwart slangenhuidontwerp. Het bovenwerk is gemaakt van leer met reliëf en heeft over de gehele schoen een exotische dierenprint, geaccentueerd met een groen pijllogo en gebalanceerd bovenop een zwarte rubberen zool.

Een spray-painted uitvoering houdt het simpel met een overwegend witte kleurstelling, maar wordt een stuk levendiger dankzij een neon-groene lijn en bijpassende veters.

Ten slotte is er het zilveren model dat meteen opvalt met een glanzend reflecterend bovenwerk en het iconische Off-White pijllogo in helder fuchsia.

Alle drie de ontwerpen zijn voorzien van de herkenbare rode zip-tie, een silhouet met ronde neus, vetersluiting aan de voorkant en de woorden “THIS” en “THAT” gedrukt op de achterste kraag. De low-tops koop je nu, met prijzen variërend van $ 585 tot $ 720.

Nieuwe Off-White 2.0 sneakers

Nieuwe Off-White 2.0 sneakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram