adidas kondigt officieel de YEEZY BOOST 700 MNVN “Orange” aan met releasedatum

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange

adidas kondigt officieel de YEEZY BOOST 700 MNVN “Orange” aan met releasedatum

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange is officieel aangekondigd. De nieuwe YEEZY sneaker komt uit in LA, Parijs en Sjanghai.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Orange” van Kanye West zet de recente trend van exclusieve drops voort en zal exclusief in Los Angeles, Parijs en Shanghai worden uitgebracht. Het nieuwste MNVN-model uit de populaire YEEZY BOOST 700-lijn van adidas,  herkenbaar aan de tussenzool en met een nieuw bovenwerk van polyester, zullen we in Nederland dus alleen via resellers kunnen bemachtigen. Of je moet natuurlijk toevallig eind deze week in Frankrijk, de VS of China zijn.

Gecentreerd rond een hi-vis reflecterende zilveren “700” afbeelding die achterstevoren is geplaatst aan de zijkant van het bovenwerk, biedt de “Orange” ook een heldere citruskleurige basislaag met zwarte en zilveren accenten bij de toebox en de hiel. Een zwarte kraag biedt nog meer contrast, terwijl de no-tie bungee-veters het gemakkelijk maken om de MNVN aan en uit te trekken. De constructie bij de enkel zorgt voor een slank en snel uiterlijk.

De gestripte bovenste helft biedt een interessante juxtapositie met de dikke tussenzool, die rechtstreeks is ontleend aan de eerder genoemde YEEZY BOOST 700. Hier is hij bijna volledig in het zwart gekleed, met lichte accenten van donkergrijs die te zien zijn op de langwerpige ovale vormen van de hiel. Een zwarte buitenzool met visgraat en het witte BOOST-voetbed over de volledige lengte zorgen voor afwerking van stijl en comfort.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 700 MNVN  ORANGE. AVAILABLE FEBRUARY 28 IN LOS ANGELES AND PARIS AND MARCH 28 IN SHANGHAI AT SELECT RETAILERS ONLY.

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals) op

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange komt op 28 februari uit, exclusief bij geselecteerde winkels in Los Angeles en Parijs. Een maand later, op 28 maart, volgen de in winkels in Sjanghai. De herenparen zijn geprijsd op € 220, kindermaten op € 160 en babymaten op € 140.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Orange

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram