adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Triple Black” zal alleen in de winkel verkrijgbaar zijn

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Triple Black

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN “Triple Black” zal alleen in de winkel verkrijgbaar zijn

De adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Triple Black zal alleen in de winkel verkrijgbaar zijn en dit in tot heden slechts drie steden.

adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Triple Black

Tal van nieuwe YEEZY BOOST 350-modellen zijn in de maak voor 2020, maar dat is verre van het enige door Kanye West goedgekeurde silhouet dat dit jaar verschijnt. De langverwachte adidas YEEZY BOOST 700 MNVN wordt bijvoorbeeld in februari gelanceerd, hoewel een gelimiteerde uitrol, zodat de beschikbaarheid voorlopig beperkt zal blijven.

De eerste officiële colorway van de YEEZY BOOST 700 MNVN is ‘Triple Black’, een heimelijke kijk op de slanke hardloopschoen die het gestroomlijnde bovenwerk dempt – compleet met omgekeerde ‘700’ – en de vertrouwde BOOST 700-zool. In tegenstelling tot eerdere YEEZY-implementaties, wordt de MNVN vooralsnog niet gelanceerd op de YEEZY Supply-site of een aantal andere normaliter door YEEZY goedgekeurde retailers wereldwijd. In plaats daarvan zal de MNVN exclusief in de winkel worden uitgebracht in New York, Londen en Tokio, waarbij de winkels in kwestie moeten worden bevestigd.

Bekijk de YEEZY BOOST 700 MNVN Triple Black in vol ornaat via YEEZY Supply, vóórdat de release op 9 februari plaatsvindt. Men verwacht meer gedetailleerde release-informatie binnen een week.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram