CEDER’S bewijst met alcoholvrije gin een blijvertje te zijn – óók na Dry January

CEDER'S Crisp alcoholvrije gin

CEDER’S bewijst met alcoholvrije gin een blijvertje te zijn – óók na Dry January

CEDER’S bewijst met zijn alcoholvrije gin een blijvertje te zijn. Ook na Dry January zijn de Crisp, Classic en Wild heerlijk om te drinken.

CEDER'S Crisp alcoholvrije gin

Wie deze Dry January goed heeft opgelet, moet het zijn opgevallen dat er in Nederland tegenwoordig een hele soepele alcoholvrije gin op de markt is. Een 0% gin waarmee je de afgelopen maand eigenlijk vrij gemakkelijk alcoholvrij hebt kunnen leven. Zegt je niks? Maak dan snel kennis met CEDER’S!

Ja, natuurlijk is dit gedestilleerde non-alcoholische alternatief voor gin in de eerste plek bedoeld voor hen die er graag een gezondere levensstijl op na houden. Dit is ook iets wat we met z’n allen moeten nastreven. Toch benadrukken wij graag dat de drank vooral ook draait om zijn smaakervaring. Zijn kwaliteit, en zijn diversiteit.

Mocht jij het nieuwe jaar 2020 zijn gestart met voornemens die draaien om gezonder, sportiever en bewuster, inclusief deelname aan Dry January, dan heb je het wellicht wel zwaar gehad de afgelopen weken. Tenzij je tijdig CEDER’S Crisp hebt ontdekt. In dat geval heb je het niet alleen stuk gemakkelijker gehad, maar is er ook de schone kans dat je deze gezondere levensstijl eigenlijk wel wíl en vooral ook kúnt voortzetten. Misschien behoor jij vanaf nu stiekem tot de groeiende groep mensen die geen sterke drank meer wenst te drinken, maar wel graag de smaakervaring beleeft.

Verfrissend en smaakvol, en hét alternatief voor gin, is deze CEDER’S dan eigenlijk extra interessant. Je wordt er alleen niet dronken van!

CEDER’S brengt je in balans

Over het woord ‘balans’ wordt weleens lacherig gedaan, maar in een maatschappij die continu in de zesde versnelling zit, is het belangrijk om zo nu en dan even in neutraal te parkeren. En juist op dat moment komt CEDER’S in beeld. Op smakelijke wijze ontspannen met een drankje, zonder dat je hoeft te denken aan de gevolgen van alcohol.

En nee, je hoeft echt niet cold turkey van alcohol drinken naar 0% te gaan – al sluiten we niet uit dat dit mogelijk is met bijvoorbeeld CEDER’S Crisp – maar denk eens aan stapsgewijs iets minder alcohol. Je hoeft alcohol echt niet volledig op te geven, maar af en toe een 0% cocktail in plaats van een zware jongen, dat kan al enorm veel effect hebben op de gezondheid en, daar komt ‘ie, de balans.

CEDER'S Crisp alcoholvrije gin

CEDER’S Crisp, Classic en Wild

Begin 2017 ontdekten Craig (Zuid-Afrikaans) en Maria (Zweeds) een magische vallei in het Cederberg-gebergte van de West-Kaap, Zuid-Afrika. De vallei, thuisbasis van vele intrigerende botanische planten, inspireerde hen om klassieke jenever en exotische Kaapse botanicals te distilleren en vervolgens te mengen met zuiver Zweeds water. Het resultaat? Een serie prachtige non-alcoholische gin’s.

De collectie van CEDER’S bestaat tot heden uit een drietal fraaie flessen, waarvan de nieuwe Crisp nu verkrijgbaar is bij 450 Gall & Gall-vestigingen en online. CEDER’S Crisp heeft een consumenten adviesprijs van €20,99 (50cl).

CEDER’S Wild

Pittig en intrigerend, bevat deze alcoholvrije gin een intrigerende mix van klassieke gin-botanicals, zoals jeneverbes en gember, gecombineerd met kruidnagel en rooibos.

CEDER’S Classic

Bloemig en evenwichtig, bestaat deze 0% gin uit een mix van klassieke gin-botanicals, zoals jeneverbes en koriander, gecombineerd met hints van geranium en Kaapse bloemenbaren.

CEDER’S Crisp

Verfrissend en kalmerend, beschikt deze non-alcoholische gin over een verfrissende mix van klassieke gin-botanica, zoals jeneverbes en citrus, gecombineerd met komkommer en kalmerende kamille.

Ingrediënten voor
de perfect serve

Tot jezelf komen met een glas CEDER’S Crisp doe je zo:

Voeg 50ml CEDER’s Crisp en 150ml premium tonic toe aan een goed gevuld glas ijs. Om het af te maken voeg je nog een schijfje komkommer en een beetje munt toe. Cheers!

CEDER'S Crisp alcoholvrije gin

CEDER'S Crisp alcoholvrije gin

Post a Comment

#Volg ons op Instagram