Ondernemers starten het nieuwe jaar optimaal in de bruisende werkomgeving van Mindspace én met deze 5 anti-stress tips

mindspace coworking amsterdam utrecht

Ondernemers starten het nieuwe jaar optimaal in de bruisende werkomgeving van Mindspace én met deze 5 anti-stress tips

Start het nieuwe jaar optimaal in de werkomgeving van Mindspace en met deze 5 anti-stress tips. Ideaal voor zelfstandig ondernemers en bedrijven!

mindspace coworking amsterdam utrecht

Dat een goede werkomgeving enorm bijdraagt aan het behalen van de gewenste resultaten is geen geheim. Wat inmiddels echter ook duidelijk is, is dat Mindspace een ware coworking-revolutie aan het ontketenen is. Het bedrijf, dat meerdere vestigingen opende in Amsterdam en Utrecht, heeft als doel het creëren van uitzonderlijke werkomgevingen.

Voor zzp’ers en bedrijven is Mindspace een innovatief antwoord op een klassiek vraagstuk. Hoe kun je als ondernemer op een hoger en meer efficiënt niveau opereren? Sleutelelement binnen de nieuwe en aantrekkelijke werkomgevingen, is dat de service van Mindspace als solide ruggengraat fungeert, terwijl meerdere bedrijven zich op de locatie kunnen vestigen en elkaar omhoog kunnen stuwen.

Mindspace biedt flexibele innovatie op werkplekgebied

De wereld wordt steeds sneller en dat vereist meer flexibiliteit. Coworking heeft daarom de toekomst, wat in de praktijk betekent dat we meer vanuit een creatieve, inspirerende gedeelde omgeving moeten gaan werken. Dit geldt de komende jaren niet alleen voor bedrijven en teams, maar zeker ook freelancers en zzp’ers.

De ervaring van Mindspace als pionier op het gebied van corworking-locaties maakt de drempel om hier te werken absoluut lager. Het bedrijf heeft vestigingen op bijna dertig andere locaties, in grote steden wereldwijd. Van San Francisco, Tel Aviv en Berlijn tot Londen, München en Hamburg. Mindspace is momenteel één van ’s werelds meest toonaangevende ‘office-as-a-service’ partijen. Het bedrijf biedt service op hoog niveau, inspirerende en prachtig vormgegeven kantoren, en levendige werkomgeving. Bovendien worden er voor de huurders diverse wellness-, lifestyle-
en professionele programma’s georganiseerd.

mindspace herengracht amsterdam

A-locaties

Dankzij hun schaalgrootte en werkwijze, behoren inspirerende, bruisende, maar zeker ook betaalbare en flexibele werkomgevingen op A-locaties voor iedereen tot de mogelijkheden. Ruimtes die normaal gesproken niet binnen bereik zouden liggen, bijvoorbeeld voor startende ondernemers, zijn nu wel mogelijk.

Zodra je de A-locaties van Mindspace betreedt, ontvouwen zich een vooruitstrevend design, inspirerende lounges, efficiënte en comfortabele vergaderruimtes en hoogwaardige technologische oplossingen. Men gelooft hier vooral sterk in het community-gevoel dat ontstaat als verschillende, maar gelijkgestemde creatieve bedrijven in hetzelfde pand actief zijn. Bijvoorbeeld door het gebruik van elkaars expertises en netwerken, zorgend voor een bruisende werkomgeving.

Boutique coworking, zoals het ook wel wordt genoemd, heeft de toekomst, en Mindspace ontketent die revolutie. Lees onderaan verder over de vier A-locaties.

Het nieuwe jaar in zonder stress met deze vijf tips

lauren mindspaceAlhoewel een goede werkomgeving van essentieel belang is, moet je natuurlijk ook denken aan het eigen ‘interieur’. Hoe staat jouw kop er momenteel voor? Hoe minder stress je immers ervaart, hoe beter je kunt presteren.

Met vijf onderstaande tips van Lauren van Mindspace kun jij jouw stresslevel verlagen.

  •  We vinden het meestal niks, voornemens maken voor het nieuwe jaar, maar het veranderen van je mentaliteit en het herhalen van “ik ben zo gemotiveerd om mijn voornemens waar te maken” geeft je echt extra motivatie. Ik stelde zelf 3 doelen op verschillende gebieden in mijn leven. Gezondheid, carrière en reizen. Ze opsplitsen maakt het beter haalbaar.
  • Betaal die creditcard af! Ongewenste en onnodige schulden zijn stressvol. Sparen zorgt voor een rustig gevoel en draagt eraan bij dat jij je meer op jouw gemak voelt.
  • Een kleine positieve verandering in je ochtendroutine zal een grote impact hebben op je leven. Mediteren, hardlopen of eenvoudig dankbaar zijn geeft je energie om de dag te beginnen!
  • Als sociale media je een slecht gevoel geven, neem dan een pauze. Ken je een giftig persoon of een energievampier? 2020 is een goed excuus om jezelf te omringen met louter positieve mensen.
  • Sinds wanneer is lachen verboden? Speels zijn en plezier hebben is aanstekelijk en mensen zullen jouw voorbeeld volgen. Probeer de humor in het leven te vinden! Deze momenten zijn er vaak zat, maar of je ze ziet ligt aan hoe jij ervoor kiest om naar de wereld te kijken.

 

mindspace herengracht amsterdam

Mindspace Amsterdam & Mindspace Utrecht

Mindspace biedt momenteel een serie prachtige coworking-locaties. Onder meer gelegen in hartje Amsterdam en Utrecht, vind je hier wellicht dé werkomgeving die jou en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Je kunt er op z’n minst heen om je netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te creëren. Toch?

Mindspace Dam

Gevestigd in het voormalige kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam, ademt het uit 1888 stammende pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal geschiedenis. Een omgeving die tegelijkertijd door het open en uitnodigende high-end interieur in alles aanvoelt als het kantoor van de toekomst. Met zijn grote glas-in-loodramen en de historische vergaderzaal in art-decostijl, behaal jij hier de doelen van jouw bedrijf.

Mindspace Herengracht

Dit historische grachtenpand aan de Amsterdamse Herengracht staat op de UNESCO lijst van werelderfgoed. De historische stijlkamers ademen met hun authentieke details de sfeer van de Gouden Eeuw uit, iets wat door de imposante marmeren hal met centrale trap en ornamenten wordt onderstreept. Een werkomgeving die status, rust en overtuiging uitstraalt.

The Mindspace House

The Mindspace House aan de Nieuwezijds Voorburgwal heeft een meer huiselijke uitstraling. Hier ervaren de gebruikers wel alle gemakken van coworking, maar kunnen ze ook kiezen voor de privacy van een sfeervolle, gesloten kantoorruimte.

Utrecht Beetstraat

Het volledig gerestaureerde en smaakvol ingerichte open pand aan de Nicolaas Beetsstraat is de perfecte uitvalsbasis voor flexibel werkende professionals, met het centrum van Utrecht op steenworp afstand en Utrecht CS als kloppend hart van Nederland op loopafstand.

Zoals gezegd, deze werkomgevingen op A-locaties liggen normaliter niet voor iedereen binnen handbereik. Van welke van bovenstaande Mindspace-locaties wil jij het eerst gebruik maken? Ontdek het snel!

Mindspace Utrecht

Mindspace Utrecht

Mindspace Utrecht

Mindspace Utrecht

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram