Samsung onthult bijna bezelvrije 8K QLED TV bij CES 2020

Samsung Q950TS 8K QLED TV

Samsung onthult bijna bezelvrije 8K QLED TV bij CES 2020

Een vrijwel bezelvrije 8K QLED TV is door Samsung onthuld bij CES 2020. De Samsung Q950TS 8K QLED TV komt bovendien met AI.

Samsung Q950TS 8K QLED TV

CES 2020 is in volle gang en als ‘s werelds grootste tv-maker heeft Samsung de kans aangegrepen om een ​​geheel nieuwe reeks schermen van hoge kwaliteit te onthullen. Opvallend binnen deze reeks is een nieuwe 8K QLED-tv die praktisch geen bezel heeft, voor een echt meeslepende ervaring.

Bekend als het Q950TS-model, is het frame van de nieuwe Samsung-tv slechts een indrukwekkende 2,3 mm dun, waardoor het beeld tot de uiterste grenzen van het scherm reikt, lijkend op een display van een projector, maar uiteraard met een veel hogere kwaliteit. Hierdoor kan het scherm 99 procent beeld weergeven, in tegenstelling tot de meer reguliere 95 procent die op de meeste andere normale tv’s te vinden is. Het scherm zelf is ook slechts 15 mm dik, waardoor het perfect is voor wandmontage zonder ruimte in de kamer te verbruiken.

Afgezien van een ongelooflijk hoge resolutie van 8K, beschikt de Q950TS ook over FALD-achtergrondverlichting met een nieuwe “lokale stroomverdeling -functie die de helderheid met 20 procent verhoogt en eventuele verdwaalde verlichting vermindert. Een verbeterde kwantumprocessor werkt met AI-opschaling, zichzelf daadwerkelijk lerend hoe beeldkwaliteit kan worden verbeterd. Net als bij het normale tv-aanbod van Samsung is het nieuwe model uiteraard ook uitgerust met uitzonderlijke ontspiegelingskwaliteiten met verhoogde kijkhoeken.

Er is momenteel geen release- of prijsinformatie bekend voor de Samsung Q950TS 8K QLED TV, dus stay tuned.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram