Hendrick’s Gin strikt ons met een nieuwe limited edition geschenkfles

Limited edition Hendrick's Gin geschenkfles bow tie

Hendrick’s Gin strikt ons met een nieuwe limited edition geschenkfles

De nieuwe limited edition Hendrick’s Gin geschenkfles komt met unieke, frivole bow tie. Het perfecte kerstcadeau voor onder de boom.

Limited edition Hendrick's Gin geschenkfles bow tie

Speciaal voor deze feestmaand heeft Hendrick’s Gin een fraaie geschenkfles gelanceerd. Deze gelimiteerd uitgebrachte fles gin komt met een frivole bow tie en het perfecte kerstcadeau om te geven of te krijgen. Je vindt ‘m nu bij de betere slijterij.

Tijdens de kerst zijn er eigenlijk twee stijlen waarin we ons mogen kleden. Óf we gaan voor de foute kersttrui, of we kiezen voor black tie. En alhoewel de bow tie bij de laatste verplicht is, past de vlinderdas ook uitstekend boven de foute kersttrui.

Wat net als de strik ook bij beide outfits goed matcht, is een goede gin. Een Hendrick’s Gin om precies te zijn. Dus waarom niet allebei?

Hendrick’s Gin geschenkfles in gelimiteerde oplage en mét strik

Deze feestmaand kunnen we uitpakken met een wonderlijke fles Hendrick’s Gin, voorzien van een prachtige vlinderdas. Ongeacht de gelegenheid, is een fles Hendrick’s Gin het uitgelezen cadeau om te geven en om samen te drinken met vrienden, familie, partner of welk feestgezelschap dan ook.

Deze Hendrick’s Gin is in ‘batches’ gestookt met elf van de meest bijzondere botanicals uit alle hoeken van de wereld, waarna hij is verrijkt met infusies van komkommer en rozenblaadjes. Het eindresultaat is zoals we van het ginmerk gewend zijn feilloos. Een premium gin die staat voor eigenzinnige luxe, vreugde en samen genieten. Het is met de feestdagen de perfecte drank om te serveren en daarom ook een buitengewoon decembercadeau.

Speciaal om de feestelijkheden van de decembermaand in goede banen te leiden, heeft Hendrick’s jouw vrienden alvast onderverdeeld in vier dorstige types. En die magnifieke bow tie, met zijn knipoog naar de rozen en komkommer in Hendrick’s? Die staat perfect bij deze opmerkelijke individuen.

De Gin Guru

Voor deze ginkenner is de unieke combinatie van rozenblaadjes, komkommer en 11 zorgvuldig geselecteerde botanicals van Hendrick’s Gin meer dan genoeg reden om de feestdagen vrolijk proostend door te brengen. Met dorstlessende Hendrick’s G&T’s en hartverwarmende gincocktails zijn onvergetelijke avonden bij de Gin Guru gegarandeerd!

De Cocktail Connaisseur 

Verrijk de thuisbar van deze cocktailexpert pur sang met Hendrick’s Gin. De vloeibare achtbaanrit voor de smaakpapillen vormt een oneindige bron van inspiratie voor de bewezen thuisbartender. Help uw vriend of vriendin moeiteloos de feestvreugde op te voeren met onweerstaanbare Hendrick’s Gin cocktails als een stijlvolle French 75 en een klassieke G&T.

De Curieuze Ontdekkingsreiziger

Altijd op zoek naar het eigenaardige en onontdekte, lijkt de curieuze figuur gemaakt voor dit Schotse vloeibare kunststukje. Het excentrieke karakter en de ingenieuze smaken van Hendrick’s Gin omarmen het ongewone en herinneren ons te ontsnappen aan het alledaagse.

De Gezelligste Gastheer/vrouw

Omdat een fles Hendrick’s Gin niet mag ontbreken op het betere barmeubel, maar zeker niet op die van de aller gezelligste gastheer/vrouw die het universum ooit heeft gezien. De gin is een tijdloze klassieker waarmee dit bewezen feestnummer moeiteloos de avond kan doen ontketenen in een explosie van zorgeloos vertier.

Limited edition Hendrick's Gin geschenkfles bow tieDe fraaie limited edition Hendrick’s Gin geschenkfles met strik is nu verkrijgbaar bij Gall & Gall en diverse slijterijen, zolang de voorraad strekt en voor een adviesprijs van € 36,99.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram