Rico Verhoeven zet dit weekend zijn zwaargewichttitel op het spel tegen Badr Hari tijdens GLORY COLLISION 2

Rico Verhoeven vs Badr Hari - Glory Collision 2

Rico Verhoeven zet dit weekend zijn zwaargewichttitel op het spel tegen Badr Hari tijdens GLORY COLLISION 2

Rico Verhoeven zet dit weekend zijn zwaargewichttitel op het spel tegen Badr Hari tijdens GLORY COLLISION 2. Ga jij Rico vs Badr kijken in Arnhem?

Rico Verhoeven vs Badr Hari - Glory Collision 2

Heersend zwaargewicht wereldkampioen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven tekende onlangs een nieuwe en exclusieve, meerjarige overeenkomst met GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie. Komend weekend mag hij bewijzen waarom hij dit contract waard is, wanneer hij het voor de tweede keer opneemt tegen Badr Hari. En ditmaal staat de wereldtitelbelt op het spel.

Verhoeven is één van de meest dominante atleten in de geschiedenis van de kickbokssport en heeft tot heden acht keer succesvol zijn titel weten te verdedigen. Hij verbrak alle GLORY-records en noteerde onder meer een 17-fight winstreak. Zijn CV met zeges is geen misselijke en bevat overwinningen op gerenommeerde zwaargewichten als Jamal Ben Saddik, Peter Aerts, Gokhan Saki en Badr Hari.

“Rico Verhoeven is één van de meest vooraanstaande atleten. Zijn reis bij GLORY bracht hem als ambitieuze jonge sporter naar het wereldkampioenschap. Deze nieuwe overeenkomst garandeert dat we bij GLORY nog langer van zijn uitzonderlijke sportprestaties kunnen genieten en gezamenlijk de sport naar een nog hoger niveau kunnen tillen,” aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY.

Verhoeven vult aan: “Vanaf de eerste dag is het mijn doel geweest om de kickbokssport naar grotere hoogtes te tillen. Dat heb ik gedaan en dat zal ik blijven doen. Het werk stopt nooit en geloof me, jullie hebben nog niets gezien”.

In tegenstelling tot de vorige partij Rico vs Badr, staat nu het wereldkampioenschap zwaargewicht op het spel. Tijdens GLORY COLLISION 2 op zaterdag 21 december, zal of Rico Verhoeven of Badri Hari het GelreDome verlaten met de felbegeerde belt.

“Het eerste GLORY COLLISION-evenement was een treffen tussen twee rivalen zonder dat er een wereldtitel op het spel stond. COLLISION 2 zou aanvankelijk dezelfde opzet krijgen, maar fans van over de hele wereld hoopten vurig op een wereldtitelgevecht. Alle partijen waren het erover eens dat we de fans willen geven wat ze wensen en we bevestigen hierbij dat tijdens GLORY COLLISION 2 het wereldkampioenschap zwaargewicht op het spel staat,” aldus Zelaznik.

Verhoeven zegt hierover: “Badr sprak heel zelfverzekerd tijdens de persconferentie, dus oké laten we de inzet verhogen. GLORY is mijn huis. De zwaargewicht-belt is mijn belt. Dichterbij dan de belt om mijn middel zal Badr nooit komen.”

Badr ‘Golden Boy’ Hari, die al sinds zijn 17e op internationaal niveau vecht, is een ware cultheld met een enorme wereldwijde fanbase. Zijn indrukwekkende staat van dienst bestaat uit overwinningen op onder meer Alistair Overeem, Gokhan Saki, Peter Aerts en Semmy Schilt.

“Ik ben uiterst gedreven en meer dan klaar voor het gevecht met Rico. Mijn miljoenen fans verdienen een echt titelgevecht. Op 21 december zal de hele wereld zien dat niemand kan concurreren met Badr Hari”, aldus Hari.

Zijn rivaliteit met Verhoeven begon toen Verhoeven de GLORY-zwaargewichttitel veroverde en zichzelf tot ‘The King of Kickboxing’ uitriep. Hari beschouwde die bijnaam als een belediging voor zijn eigen prestaties en kijkt er nu naar uit om Verhoeven van de kroon te stoten.

Koop je tickets voor GLORY COLLISION 2 in Gelredome, Arnhem

GLORY COLLISION 2 vindt plaats op zaterdag 21 december in het GeldreDome in Arnhem. Onlangs heeft GLORY extra zitplaatsen in de GelreDome-arena beschikbaar gesteld. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://tickets.glorykickboxing.com.

GLORY COLLISION 2 wordt uitgezonden op Veronica tv en via Instagram kun je MANNENSTYLE live volgen tijdens het Rico vs Badr.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram