TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Antlers’ is horror van de buitencategorie

Antlers film 2020 bioscoop

TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Antlers’ is horror van de buitencategorie

Guillermo del Toro’s aankomende film Antlers is horror van de buitencategorie. De nieuwe en angstaanjagende trailer bekijk je nu.

Cinefielen met een voorkeur voor horror, bereid je voor. Filmmaker Guillermo del Toro, winnaar van een Academy Award, heeft de trailer voor zijn nieuwste horrorfilm Antlers onthuld. Met wie durf jij de film de kijken?

Geproduceerd door del Toro en geregisseerd door Scott Cooper, richt Antlers zich op een lerares uit een klein stadje in Oregon (gespeeld door Keri Russell) en haar broer, de sheriff van de stad (gespeeld door Jesse Plemons, Breaking Bad) die ontdekken dat een jonge scholier een donker geheim heeft. In deze laatste trailer worden cryptische beelden, gruwelijke tekeningen en een soort demonisch wezen getoond, misschien wel de vader van de jonge jongen, die kannibalistische trekjes lijkt te vertonen. De nieuwe clip geeft ons ook een beter beeld van wat we kunnen verwachten van het plot van de film.

“Het was heel leuk en heel anders voor mij,” vertelde Cooper eerder aan Collider over de film. “Ik werd al zo vroeg beïnvloed door het werk van John Carpenter, zoals Halloween, of zeker The Exorcist, die mijn favoriet is, of zelfs Tarkovsky’s Stalker. Dus ik kan dat allemaal samenbrengen in één film die opwindend is … [Guillermo is] fantastisch en zo ondersteunend en enorm fantasierijk, dus het was echt een geweldige samenwerking. Ik ben heel gelukkig dat hij me dit heeft gevraagd.”

Antlers landt medio april 2020 wereldwijd in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

From Acclaimed Director Scott Cooper And Producer @realgdt #AntlersMovie

Een bericht gedeeld door  (@antlersmovie) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram