De Zuid-Amerikaanse Champions League wordt toegevoegd aan FIFA 20

FIFA 20 voegt CONMEBOL Libertadores

De Zuid-Amerikaanse Champions League wordt toegevoegd aan FIFA 20

FIFA 20 voegt CONMEBOL Libertadores, Zuid-Amerikaanse equivalent aan de Europese het Champions League-toernooi, toe aan spel.

FIFA 20 voegt CONMEBOL Libertadores

Binnen enkele maanden kunnen FIFA 20-spelers een nieuwe functie voor de game verwachten. EA Sports voegt namelijk het grootste clubtoernooi van Zuid-Amerika, de CONMEBOL Libertadores, toe als onderdeel van een gratis contentupdate.

Volgens planning zal de update met de ‘Copa Libertadores’ in maart verschijnen en meer brengen dan alleen de Zuid-Amerikaanse equivalent van onze Europese Champions League. Ook de andere Zuid-Amerikaanse clubtoernooien, de CONMEBOL, de CONMEBOL Sudamericana en CONMEBOL Recopa, zullen tegen die tijd speelbaar zijn. De update bevat clubs uit Uruguay, Perú, Paraguay, Ecuador, Brazilië en Argentinië, met legendarische clubs zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Racing en Indepentiente U.

“Het samenbrengen van twee van de meest prestigieuze continentale voetbaltoernooien, Conmebol Libertadores en Conmebol Sudamericana, in FIFA 20 is een opwindende stap vooruit,” zei Nick Wlodyka, GM, EA SPORTS FIFA, in een persbericht. “Deze nieuwe samenwerking met Conmebol versterkt onze positie als de diepste voetbalervaring die beschikbaar is terwijl we doorgaan met het bouwen van de meest authentieke sportvideogame voor onze fans.” Brent Koning, FIFA Competitive Gaming Commissioner voegde eraan toe: “We willen de meest inclusieve esports-competitie aanbieden ter wereld en willen graag Zuid-Amerikaanse spelers en aspirant-supersterren verwelkomen om zich aan te sluiten bij de tientallen miljoenen die al deelnemen aan FIFA.”

Volgens EA Sports is de CONMEBOL Libertadores-update alleen voor PS4, Xbox One en pc. Helaas krijgen gebruikers van Nintendo Switch deze update niet. Ga naar ea.com voor meer informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Football matters more here. Bienvenida CONMEBOL @libertadores 🔥⚽ #FIFA20 #LIBERTADORESxFIFA20

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram