GIVEAWAY: ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’ is sterk in de Force en verbreekt records

GIVEAWAY: ‘Star Wars Jedi: Fallen Order’ is sterk in de Force en verbreekt records

Eind 2019 verscheen de videogame Star Wars Jedi: Fallen Order in de winkel. Wij geven een exemplaar voor de PlayStation 4 en Xbox One weg.

In november werd bekend dat het veelgeprezen Star Wars Jedi: Fallen Order de snelst verkochte digitale release voor een Star Wars-spel ooit is in de eerste twee weken. Heb jij de game nog niets gespeeld, dan hebben we goed nieuws. Je kunt bij ons een exemplaar winnen.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een bijzonder succes en het hoogst gewaardeerde Star Wars-spel van deze console-generatie. Zo kondigde Business Insider aan dat dit “het beste Star Wars-spel ooit” is, terwijl GameSpot het spel “een van de meest fascinerende speltoevoegingen aan de Star Wars-franchise in jaren” noemt. GQ merkt op dat het spel “de hype waarmaakt”, terwijl IGN in haar recensie zegt dat het “door de bank genomen een ongelooflijk spel” is, om het spel vervolgens 9 van de maximaal 10 punten te geven.

Plot

In Star Wars Jedi: Fallen Order kruipen spelers in de huid van Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verschuilt in het zicht van de vijand, nadat de Jedi allesbehalve zijn weggevaagd als Order 66 door de keizer is uitgevoerd. Als hij wordt gedwongen om te vluchten, ontmoet Cal al snel zijn metgezellen Cere Junda, een voormalige Jedi-ridder die wordt gespeeld door Debra Wilson, en Greez, de flamboyante Latero-piloot die is ingesproken door Daniel Roebuck, en die het schip van de bemanning bestuurt: de Stinger Mantis. BD-1, de trouwe droid van Cal die zowel charmant als nuttig is, helpt spelers bij de navigatie en verkenning op diverse planeten, waaronder de Wookiee-thuiswereld Kashyyyk en de nog nooit eerder vertoonde planeet Zeffo. Cal en zijn reisgezellen proberen het Keizerrijk en hun nieuwe vijand Second Sister van de Inquisitie één stap voor te blijven terwijl ze een mysterie ontrafelen van een oude buitenaardse beschaving die de Jedi-orde kan herbouwen.

Star Wars Jedi: Fallen Order is nu zowel digitaal als in de winkel verkrijgbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en pc via Origin, Steam en de Epic Games Store. Origin Access Premier-abonnees krijgen volledige toegang tot de Deluxe Edition op de pc zolang ze zijn geabonneerd.

Voor meer informatie over Star Wars Jedi: Fallen Order klik je hier.


Star Wars Jedi: Fallen OrderWINACTIE Star Wars Jedi: Fallen Order

Wij geven een aantal exemplaren weg van de nieuwste Star Wars-game voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wil jij winnen?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘FORCE’, volg ons op Instagram en vertel ons voor welke console je de game wilt hebben. Wie weet ontvang jij binnenkort jouw exemplaar!

Succes!

Meedoen kan tot 19 januari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram