TRAILER: Zijn gezin verdwijnt spoorloos in een ziekenhuis in de nieuwe Netflix-horrorfilm ‘FRACTURED’

fractured netflix horrorfilm

TRAILER: Zijn gezin verdwijnt spoorloos in een ziekenhuis in de nieuwe Netflix-horrorfilm ‘FRACTURED’

In FRACTURED verdwijnt het gezin van een man spoorloos in het ziekenhuis. Ga jij de nieuwe horrorfilm van Netflix volgende maand kijken?

Netflix en Session 9-regisseur Brad Anderson hebben een trailer onthuld voor FRACTURED, een horrorfilm die is uitgebracht als onderdeel van het aanbod van Netflix & Chills, dat in het teken staat van Halloween.

In de bovenstaande clip zien we Ray Monroe (Sam Worthington), zijn vrouw Joanne (Lily Rabe) en dochter Peri (Lucy Capri) gedurende een roadtrip. Als Peri gewond raakt bij een ongeval en zich naar de dichtstbijzijnde spoedafdeling haast, gaat het mis. Het personeel lijkt dubieuze bedoelingen te hebben, want nadat Joanne en Peri zijn meegenomen voor een aantal tests, blijkt dat alle gegevens van hun bezoek uit het ziekenhuis zijn verdwenen. Alsof ze er nooit zijn geweest. De bezorgdheid van Ray verandert in een wanhopige race om zijn familie te vinden en de waarheid te ontdekken over wat er met hen is gebeurd.

FRACTURED is geschreven door Alan B. McElroy, die eerder horrorfilmfranchises zoals Halloween en Wrong Turn introduceerde. De film gaat op 11 oktober in première bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram