Volkswagen Golf 8 is onderweg: laatste testfase begonnen

Volkswagen Golf 8

Volkswagen Golf 8 is onderweg: laatste testfase begonnen

De nieuwe Volkswagen Golf 8 is onderweg, aangezien de laatste testfase van de auto is begonnen. De achtste generatie Golf gaat deze herfst in première.

Volkswagen Golf 8

De nieuwe Volkswagen Golf komt eraan. De achtste generatie van de bestseller  – meer dan 35 miljoen geproduceerde exemplaren – markeert de entree in een nieuw tijdperk. Een tijdperk van elektrische aandrijving, een digitaal en connected interieur, autonome rijfuncties en online functies en diensten. De nieuwe Golf 8 geeft dat tijdperk vorm met nieuwe impulsen.

Ondanks de zwart-witte lijnen wordt direct duidelijk dat de nieuwe Golf een vijfdeursmodel met krachtige proporties is. Tegelijkertijd is hij onmiddellijk herkenbaar als een Golf, want het DNA is onmiskenbaar. Wie nog beter kijkt, ziet dat de aanduiding ‘Golf’ in de camouflage is verwerkt. De details van het design blijven nog even onzichtbaar.

Klaus Bischoff, hoofd Volkswagen Design: “De elegante proporties mogen nu al gezien worden, maar we geven nog niet alle geheimen prijs. De nieuwe Golf wordt echter een echte eyecatcher.”

Het aftellen naar de nieuwe Volkswagen Golf 8 is begonnen, want eind oktober viert hij zijn wereldpremière.

Via Volkswagen NL

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram