Fans van Star Trek kunnen genieten van Captain Picard’s wijn ‘Chateau Picard’

chateau picard wijn star trek

Fans van Star Trek kunnen genieten van Captain Picard’s wijn ‘Chateau Picard’

Fans van Star Trek kunnen genieten van Chateau Picard, een wijn afkomstig uit Captain Picard’s wijngaard in het France La Barre.

chateau picard wijn star trek

Star Trek-aficionados en zij die in ieder geval al de trailer voor de komende Star Trek: Picard-serie hebben gezien, weten dat Chateau Picard de Franse familiewijngaard is van Captain Jean-Luc Picard. Dankzij Wines that Rock hebben we nu de zeldzame kans om de wijn, die rechtstreeks uit deze La Barre-regio in Frankrijk komt, daadwerkelijk te proeven. Maak kennis met de 2016 Château Picard Bordeaux.

Beschreven als “subtiel rokerig en kruidig, met een heldere, frisse, schoon smakende stijl”, zit de exclusieve wijn boordevol aandacht voor detail. De karaf heeft het familie-wijngaardetiket van Picard, zoals ook te zien is in de eerste trailer voor Star Trek: Picard. De exclusieve 2016 Chateau Picard Bordeaux beschikt verder over een 85% Cabernet Sauvignon en 15% Merlot-mix, en is 14 maanden gerijpt op eikenhout, 70% gekruid en 30% nieuw.

chateau picard wijn star trekChateau Picard wijnHoward Jackowitz, mede-oprichter van Wines That Rock, zei in een verklaring over de release: “Star Trek Wines heeft de ware passies van ons hele team naar voren gebracht. Het was een geweldige kans om met het CBS Consumer Products-team en bekroonde wijnmakers een ​​collectie met zo’n rijk achtergrondverhaal te maken. Ons doel is geweest om kleine, in beperkte oplage verzamelbare wijnen te produceren die we als fans willen bezitten. Dit is waar het allemaal om draait: een product maken dat authentiek en leuk is, en contact maakt met fans.”

Of je nu een Trekkie bent of niet, deze wijn zou voor alle wijnliefhebbers een mooie aanwinst in de collectie kunnen zijn.

Chateau Picard wijn star trek

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram