TRAILER: Brad Pitt spreekt zich uit gedurende nieuwe ‘Ad Astra’ video

ad astra brad pitt

TRAILER: Brad Pitt spreekt zich uit gedurende nieuwe ‘Ad Astra’ video

Brad Pitt spreekt zich uit gedurende de nieuwe Ad Astra trailer. Wat kunnen we verwachten van de spannende sci-fi thriller?

20th Century Fox heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht voor de aankomende film Ad Astra met Brad Pitt in de hoofdrol. In nieuwe trailer horen we onder meer de topacteur persoonlijk vertellen wat we mogen verwachten van het plot.

In de nieuwe clip horen we Pitt, die astronaut Roy McBride in de film speelt, commentaar geven en zijn mening delen over wat kijker kunnen verwachten van deze epische scifi-thriller. Tijdens de reis bezoekt McBride de buitenste randen van het zonnestelsel terwijl hij zijn vermiste vader probeert te vinden, gespeeld door Tommy Lee Jones. Hij stuit al snel op een mysterie dat het voortbestaan van degenen op aarde bedreigt.

Geregisseerd door James Gray en mede geschreven door Gray en Ethan Gross, spelen in Ad Astra ook Ruth Negga, Liv Tyler en Donald Sutherland. Op 29 augustus gaat de film in première tijdens het Filmfestival van Venetië, voordat hij eind september in de bioscoop verschijnt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check out the new poster for #AdAstra, starring Brad Pitt. Tune in tomorrow to see the new trailer. See Ad Astra in theaters September 20th.

Een bericht gedeeld door Ad Astra (@adastramovie) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram