GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de ‘Angel Has Fallen’ BBB XL bioscoopdeal

BBB XL Kinepolis: Angel Has Fallen

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de ‘Angel Has Fallen’ BBB XL bioscoopdeal

Bij de Kinepolis Bier, Burgers en Blockbuster-avond zijn bier & burgers maar €1! Wij geven 2×2 tickets weg voor deze BBB XL-avond met Angel Has Fallen!

De keiharde actiefilm Angel has Fallen gaat deze maand in première en Kinepolis viert deze release met een wel heel fijn feestje. Op donderdag 22 augustus organiseren zij namelijk een heerlijke bioscoopavond, waarbij ijskoud bier en juicy burgers slechts 1 euro per stuk zijn! En met een beetje geluk krijg je van ons twee bioscoopkaartjes helemaal gratis.

Bioscoopketen Kinepolis hield eerder deze maand een BBB-avond met de nieuwe film Fast & Furious: Hobbs & Shaw in de hoofdrol. Deze knalfilm in combinatie met koude tapbiertjes en verse burgers van de grill, die slechts een eurootje per stuk kosten, zorgde logischerwijs voor een recordaantal bezoekers. Later deze maand staat het vervolg op Olympus has Fallen en London has Fallen – met Gerard Butler als beschermengel van de Amerikaanse president in de spotlight. En deze avond belooft nog groter te worden.

Plot

Secret Service-agent Mike Banning, voor de derde keer gespeeld door Gerard Butler, is in deze nieuwe actiefilm uit de gratie als held en geldt nu als criminele verdachte. Nadat Banning de controle over het Witte Huis terugnam van een terrorist in Olympus Has Fallen en een moordaanslag op verschillende wereldleiders in Londen Has Fallen wist te dwarsbomen, wordt hij nu in de val gelokt. Banning moet op de vlucht slaan nadat hij beschuldigd wordt van het proberen te vermoorden van de president (Morgan Freeman). Hij gaat op jacht naar de daders die hem proberen neer te halen en richt zich hierbij ook tot zijn familie, met name zijn vrouw (gespeeld door Piper Perabo) en zijn vader Clay (gespeeld door Nick Nolte).

BBB XL Kinepolis: Angel Has Fallen

BBB XL Angel Has Fallen wordt nog knallender

Let op, deze speciale BBB XL-avond vindt exclusief plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en oh, wat zullen we worden verwend. Niet alleen krijgen we ditmaal namelijk een gratis burger van de barbecue(wagen), ook ontvangen we een gratis portie patat. Eet van te voren dus niet teveel.

Eten op? Drink voorafgaand aan de film samen met je vrienden een lekker Grolsch-biertje aan de bar voor maar € 1 per stuk. Je kunt trouwens ook een echte drone vliegen, dus misschien kun je het biertje beter hierna doen. Te laat? Kijk dan ‘live’ mee vanuit de drone met een videobril.

Aangezien het weer een memorabele avond wordt – er is ook nog een Tiny Whoop track – heeft Kinepolis in samenwerking met fotomarketingbureau #Drostbooth de hele avond een fotobooth-robot staan, Europa’s eerste! En dat was nog niet alles, want deze speciale BBB XL in Utrecht wordt afgesloten met hele toffe prijzen, zoals mini drones van Angel Has Fallen én een Drone Flight Training van Dutch Drone Academy in Katwijk.

Tot slot kan het nóg beter, want wij geven 2 x 2 gratis tickets weg voor de BBB XL: Angel Has Fallen-avond. Doe je mee?

WINACTIE BBB XL @ Kinepolis: Angel Has Fallen!

BBB XL @ Kinepolis: Angel Has FallenWin twee gratis bioscooptickets voor deze knallende première-avond. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘POTUS’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 18 augustus en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

BBB XL met Angel Has Fallen

  • Wanneer: 22 augustus
  • Inloop: 19:00
  • Start zaalprogramma: 20:00
  • Ticketprijs: €12,00
  • Exclusief te beleven in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
  • Tickets

Post a Comment

#Volg ons op Instagram