TRAILER: ‘Mindhunter’ Seizoen 2 focust op griezelige Atlanta-kindermoorden in 1979

Mindhunter seizoen 2

TRAILER: ‘Mindhunter’ Seizoen 2 focust op griezelige Atlanta-kindermoorden in 1979

Mindhunter seizoen 2 draait om de griezelige Atlanta-kindermoorden in 1979. Bekijk nu de eerste trailer van de Netflix-serie die 16 augustus wordt hervat.

De nieuwste trailer van Netflix‘s Mindhunter is gearriveerd. Met de focus op de kindermoorden in Atlanta die plaatsvonden tussen 1979 en 1981, toont seizoen twee van de serie hoe FBI-agenten Holden Ford en Bill Trench naar de stad worden gestuurd om de zaak te helpen sluiten.

Vergelijkbaar met de echte gebeurtenissen die plaatsvonden, onderstreept de trailer de botsing tussen autoriteiten met betrekking tot mogelijke raciale motivatie van de persoon/personen achter de moorden. Terwijl velen de Klu Klux Klan verdenken, denkt agent Ford iets anders.

Mindhunter seizoen 2 zal ook voorzien zijn van Ford en Trench die een aantal beruchte seriemoordenaars onder de loep nemen, waaronder Charles Manson, David Berkowitz ofwel Son of Sam, en Dennis Rader ofwel de BTK Strangler. Ed Kemper, belangrijkste klankbord in het vorige seizoen van de show, blijft ook nu als eensoort vertrouwenspersoon van de FBI optreden, aangezien hij de twee agenten probeert te helpen bij het oplossen van de grimmige moorden.

Bovenop de twee jaar durende zaak, voelt het duo steeds meer druk vanuit het nieuwe hoofd van de Behavioral Science Unit van de FBI. Hoogleraar psychologie Wendy Carr keert terug in beeld uit angst dat Ford de zaak verkeerd behandelt en hun investering verliest, plus er is ongerustheid omtrent Trench en persoonlijke problemen die om zijn zoon lijken te draaien.

Terug in hun rol dit seizoen zijn Jonathan Groff en Holt McCallany als Ford en Trench, Anna Tory als professor Carr en Cameron Britton als Kemper. Precies zoals zijn rol in de Once Upon a Time in Hollywood, door Quentin Tarantino, portretteert Damon Herriman ook hier cultleider Charles Manson – deze keer alleen iets ouder.

Mindhunter seizoen 2 verschijnt 16 augustus exclusief op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram