TRAILER: Benedict Cumberbatch & Richard Madden schitteren in door Sam Mendes geregisseerde WWI-film ‘1917’

1917 trailer WWI - film - Sam Mendes - Benedict Cumberbatch

TRAILER: Benedict Cumberbatch & Richard Madden schitteren in door Sam Mendes geregisseerde WWI-film ‘1917’

Benedict Cumberbatch & Richard Madden schitteren in de door Sam Mendes geregisseerde WWI-film 1917. Check nu de spannende trailer.

De eerste trailer voor de door Sam Mendes geregisseerde oorlogsfilm 1917 is eindelijk hier. De eerste preview geeft ons een blik op het plot, dat zich afspeelt gedurende de Eerste Wereldoorlog.

Tijdens de piek van de Eerste Wereldoorlog zijn twee jonge Britse soldaten, gespeeld door George MacKay (Schofield) en Dean-Charles Chapman (Blake), belast met het binnenkomen van vijandelijk gebied om een bericht af te leveren dat waarschijnlijk de afslachting van honderden soldaten kan voorkomen, inclusief Blake’s broer. Lukt het hen achter de vijandelijke linie te komen?

In 1917 spelen ook Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong, Teresa Mahoney, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Justin Edwards, Gerran Howell, Anson Boon en Richard McCabe. De Oscar-winnende regisseur Mendes is het meest bekend voor het regisseren van Skyfall, Spectre en American Beauty.

De nieuwe film 1917 landt heeft een wereldwijde bioscooprelease op 10 januari 2020.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram