De favoriete burgerketens van Amerikanen op een rij: McDonalds scoort het slechtst

favoriete burgers amerika

De favoriete burgerketens van Amerikanen op een rij: McDonalds scoort het slechtst

De favoriete burgers van Amerikanen op een rij en McDonalds scoort het slechtst. Welk fastfood-restaurant heeft voor jou de beste burgers?

favoriete burgers amerika

Alhoewel wij ze in Nederland nog niet allemaal kennen, waaien de Amerikaanse burgerketens uiteindelijk toch vaak deze kant op. McDonalds en Burger King draaien al een tijdje mee, maar ook Five Guys heeft bijvoorbeeld onlangs zijn weg hierheen gevonden. Welke tenten waarderen de Amerikanen zelf echter het meest?

De resultaten van het onderzoek geven ons een beeld van Amerika’s favoriete fastfood-hamburgerketen. Het bureau Market Force hield een enquête die was onderverdeeld in de categorieën voedselkwaliteit, waarde voor geld, gezonde opties, snelheid van service, algehele netheid, vriendelijkheid van het personeel, aantrekkelijkheid en sfeer. Op basis van die criteria en de antwoorden uit de enquête blijkt dat ongeveer 73 procent gaat voor In-N-Out als het gaat om algehele klanttevredenheid. Deze burgertoko hebben wij helaas (nog) niet in Nederland, maar de meesten onder ons hebben hun burgers weleens voorbij zien komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In the new year, if you find yourself hungry for something real, simple and true. We’re here for you.

Een bericht gedeeld door In-N-Out Burger (@innout) op

Restaurants zoals Five Guys verslaan In-N-Out echter wel in de categorie “Food Quality”, met 72 procent, een voordeel van bijna een procent. Five Guys versloeg In-N-Out trouwens ook op het gebied van “sfeer”.

Meer conventionele hamburgerrestaurants, zoals Burger King (33%), Wendy’s (36%) en McDonald’s (28%) behoren tot de slechtste fastfoodketens in de enquête. Zijn de favoriete burgers van Amerika ook jouw favoriet?

Bekijk de grafiek en video hieronder.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram