Nieuwbakken stuntrijders vechten om prijs in Charlize Theron en Netflix’s reality-tv-show ‘Hyperdrive’

hyperdrive netflix

Nieuwbakken stuntrijders vechten om prijs in Charlize Theron en Netflix’s reality-tv-show ‘Hyperdrive’

Charlize Theron en Netflix introduceren de reality-tv-show Hyperdrive, die draait om nieuwbakken stuntrijders die strijden om een prijs.

Netflix gaat zijn assortiment aan originele inhoud deze maand verder uitbreiden met een gloednieuwe show. Stuntrijders in een reality-tv-show, die in futuristische settings strijden om een hoofdprijs. Maak kennis met Hyperdrive, mede geproduceerd door de prijswinnende actrice Charlize Theron.

Theron, wiens ervaring met stuntrijden zich uitstrekt tot The Italian Job, Mad Max: Fury Road en Fast and the Furious 9, zal optreden als uitvoerend producent voor de nieuwe serie, die 10 afleveringen zal duren. Aangaande haar betrokkenheid, vertelde Theron aan Entertainment Weekly “zij al een tijdje een reality/competitie-project wil doen. En toen ik over dit concept hoorde, dacht ik meteen dat het uniek is op tv. Het combineert mijn liefde voor auto’s en strijd met behoud van dat menselijke element dat ik leuk vind aan reality-tv.” Lindsay Czarniak, Rutledge Wood, Mike Hill en Michael Bisping zullen allemaal co-hosts van de show zijn.

De show bevat 28 deelnemers met verschillende achtergronden – van een bezorger tot een model en zelfs een rechtenstudent – die het tegen elkaar opnemen in een reeks stuntuitdagingen. De winnaar verdient de titel Hyperdrive Champion, maar Netflix moet nog onthullen wat de hoofdprijs is.

Op 21 augustus kun je de serie bij het streamingplatform bekijken. De nieuwe trailer check je bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram