TRAILER: De aankomende ‘Call of Duty: Modern Warfare’ heeft eerste 4K Gunfight Gameplay preview

Call of Duty: Modern Warfare trailer Gunfight

TRAILER: De aankomende ‘Call of Duty: Modern Warfare’ heeft eerste 4K Gunfight Gameplay preview

Nieuwe Call of Duty: Modern Warfare trailer toont eerste Gunfight Gameplay preview. De clip is opgenomen in 4K PlayStation 4 Pro-kwaliteit.

Sinds de aankondiging van Activision en Infinity Ward om Call of Duty: Modern Warfare – waarschijnlijk de populairste en meest geliefde game van de franchise – nieuw leven in te blazen, wachten we met smart op de release. In mei werd er al een trailer met nieuwe personages, maps en wapens getoond (zie onderaan), en nu is er een nieuwe preview die de nieuwe gamemodus Gunfight belicht.

Als reactie op de vele verzoeken van fans, heeft Infinity Ward een nieuwe video uitgebracht die een nieuwe multiplayer-gamemodus van de reboot in 4K toont, vastgelegd op een Sony PlayStation 4 Pro.

De nieuwe spelmodus, Gunfight genaamd, bestaat uit twee teams van twee, tegenover elkaar in kleinere maps. Elke ronde van het spel duurt slechts 40 seconden en het primaire doel is om het vijandelijke team uit te schakelen. Als spelers na het toegewezen tijdsbestek nog niet verslagen zijn, dan verschijnt er een overtime-vlag. Het doel wordt dan om de vlag gedurende drie seconden te verdedigen. In beide scenario’s verdient het winnende team een ​​punt en het eerste team dat zes punten bereikt wint het spel. Wat wapens betreft, alle uitrustingen worden gespiegeld, veranderen elke ronde en zijn specifiek voor die spelmodus.

Gunfight is slechts een van de vele multiplayer-modi die wordt ingepast bij de aanstaande reboot van Modern Warfare. De rest van de multiplayer-ervaring van de game wordt op 1 augustus onthuld via het Twitch-kanaal van Call of Duty.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram