TIP: Vandaag is International Tequila Day en dat wordt gevierd met een Cocktail Time Travel Tour door Amsterdam

International Tequila Day Patrón Amsterdam

TIP: Vandaag is International Tequila Day en dat wordt gevierd met een Cocktail Time Travel Tour door Amsterdam

Vandaag is International Tequila Day en dat viert Patrón met een Cocktail Time Travel Tour in Amsterdam. Bezoek snel Sushi Samba, Pulitzer en Super Lyan!

International Tequila Day Patrón Amsterdam

Vandaag 24 juli is het International Tequila Day en dat vraagt om een zomers feestje. Aangezien de weergoden al hebben gezorgd voor Mexicaanse temperaturen, regelt Patrón in samenwerking met Sushi Samba, Pulitzer en Super Lyan de rest. Ga jij mee op Tequila Time Travel Tour door Amsterdam?

Voor hen die iets minder bekend zijn met tequila, het gerenommeerde merk Patrón schaart zich moeiteloos bij ’s werelds grootste premium tequilamerken. En als leider van de tequila revolución, wil Patrón ook de manier waarop tequila wordt ervaren en geconsumeerd opnieuw vormgeven, met respect voor de traditionele productieprocessen.

Het is vandaag echter bijna veertig graden, en dat vraagt om een Mexicaanse oplossing. IJskoude cocktails op basis van tequila!

Tequila Time Travel Tour door Amsterdam

Zonder verleden geen toekomst, dus daarom nodigt Patrón iedereen uit om de Tequila Time Travel Tour te ervaren. Gedurende deze hele week van de International Tequila Day, kun je de evolutie van de klassieke tequila-cocktails ervaren in Amsterdam. Reis terug naar het verleden, sta stil bij het heden en ontdek de toekomst op één en dezelfde dag!

Je bent vanaf vandaag welkom bij Sushi Samba, Pulitzer Bar & Super Lyan, waar je de interpretatie van drie beroemde tequilacocktails uit deze tijdperken kunt komen ervaren. Met het speciale Time Travel Paspoort kun je de hele week stempels verzamelen en zo een gratis cocktail verdienen. Bovendien maak je direct kans op een mooie fles Patrón Silver.

Bemachtig jouw paspoort bij één van de drie locaties en start vanavond nog jouw reis door tequila-tijd!

International Tequila Day Patrón Amsterdam

Verleden – Sushi Samba 

Bij Sushi Samba worden de Tequila-cocktails geserveerd in hun meest klassieke vorm. Op de 24e is ook de lancering van Sushi Samba’s nieuwe cocktailmenu, inclusief dus een heleboel tequila! Dit zijn de Tequila-cocktail klassiekers waaruit je kunt kiezen:

1. Batanga
2. Rosita
3. Margarita

Heden – Pulitzer’s Bar

De Pulitzer Bar serveert een nieuwe vorm van de klassieke cocktails, in een eigentijdse stijl. Een mix van twee verschillende cocktailstijlen zorgt allereerst voor een transformatie van de Batanga. Vervolgens krijgt de Rosita een nieuwe textuur door fat-washing* van avocado en de wordt de Margarita geklaard. Welkom in het heden!

1. Batanga Fizz – Een mix van cocktailstijlen
Patrón Silver, Limoensap, Colasiroop, Soda, Dry Wake & Zwart zout
2. Repo Rosita – Fat-washing* als een hedendaagse techniek
Avocado fat washed Patrón Reposado, Pomodori Campari, Vermouth Blend en drie chili bitters
3. Claro Margarita – het summum van de clear drink trend**
Patrón Silver, Limoen, Triple sec

*Fat-washing: techniek waarmee je smaken van vlees, vis, kaas of boter toevoegt aan je cocktails.
**Clear drink trend: cocktails worden geklaard; ontdaan van kleur tot een neutrale, doorzichtige drank

Toekomst – Super Lyan 

We hebben het geluk om te leven in een tijd waarin alles het hele jaar door verkrijgbaar is. In de toekomst zal men dichter bij de natuur komen te staan en de cultuur van ‘back to the roots’ en de jagers/verzamelaars wordt belangrijker. Daarom zullen de klassieke tequilacocktails deze cultuur in zich hebben.

1. Tepache x Batanga
In de toekomst zullen wij respectvoller en minder verspilziek met onze producten moeten omgaan. De Tepache x Batanga wordt gemaakt met gefermenteerde met ananas, de binnen- en de binnenkant, met kruiden gebruikt die een colasmaak oproepen in combinatie met Patron Reposado.
2. Rosita
Door vermouth te blenden met zoute zeekraal, wordt het groene plantaardige aroma van tequila versterkt terwijl de bittere smaak wordt afgezwakt. Hierdoor wordt de cocktail in balans gebracht.  Het Nastrium blad zorgt voor een peperachtige bite.
3. Wild Margarita
De Margarita is een klassieker en mooi van zichzelf. Mensen zullen deze cocktail altijd blijven drinken. Daarom zal de Wild Margarita niet cocktail veel weg hebben dan de gekende klassieker. If it ain’t broken, why fix it?

International Tequila Day

Houd jij bovenstaande chronologie aan met jouw Tequila Time Travel  Paspoort of ga jij er kriskras doorheen? Hoe dan ook, geniet deze International Tequila Day 2019 van de verschillende Batanga’s, Rosita’s en Margarita’s in Amsterdam, en saludos!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram