TRAILER: Officiële preview ‘Westworld’ Seizoen 3 toont park met WWII-thema

Westworld Seizoen 3 trailer WWII

TRAILER: Officiële preview ‘Westworld’ Seizoen 3 toont park met WWII-thema

Tijdens Comic-Con 2019 is een officiële trailer van Westworld Seizoen 3 onthuld waarin een park met WWII-thema zichtbaar is.

HBO heeft een nieuwe en langere officiële trailer voor Westworld seizoen 3 onthuld tijdens de Comic-Con San Diego van dit jaar. In de trailer zien we een nieuwe futuristische stad in neo-Los Angeles, evenals een nieuw park met een thema dat eruit ziet als de Tweede Wereldoorlog.

Een van de interessantere dingen die opvalt is dat de robots volledig in de buitenwereld zijn opgegaan en ook met mensen communiceren terwijl ze zich inmengen. De previewclip toont ook meer van het karakter van Aaron Paul, Caleb. We zien hem in actie net voordat Dolores kan worden gehoord met “These violent delights have violent ends” – gevolgd door een reeks snelle vechtscènes.

Er moet nog een officiële releasedatum voor seizoen 3 worden aangekondigd, maar we mogen verwachten dat deze uiterlijk ergens halverwege 2020 uitkomt. Blijf op de hoogte voor meer nieuws over het langverwachte derde seizoen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram