TRAILER: Nieuwe preview ‘IT: Chapter 2’ toont hoe Pennywise de Losers Club blijft kwellen

IT: Chapter 2

TRAILER: Nieuwe preview ‘IT: Chapter 2’ toont hoe Pennywise de Losers Club blijft kwellen

De nieuwe IT: Chapter 2 trailer toont hoe Pennywise de Clown de inmiddels volwassen Losers Club blijft kwellen. Durf jij naar de bioscoop?

Na het uitbrengen van de eerste visuals in mei (zie onderaan), heeft Warner Bros. nu een de tweede trailer gedeeld voor zijn aanstaande horror-vervolg, IT: Chapter 2.

Debuterend tijdens de San Diego Comic-Con, bevat de tweede trailer nieuwe gruwelijke beelden van Pennywise die de nu volwassen leden van Losers Club blijft kwellen.

De clip begint met de volwassen Losers Club, gespeeld door Bill (James McAvoy), Richie (Bill Hader), Ben (Jay Ryan), Mike (Isaiah Mustafa), Eddie (James Ransone) en Bev (Jessica Chastain), bijeengekomen voor een hereniging in een Chinees restaurant – een beroemde scène rechtstreeks overgenomen uit de gelijknamige roman van Stephen King. Al snel herinneren de kinderen zich de gruwelijke ervaringen die ze 27 jaar eerder in Derry, Maine deelden, evenals het kwaad dat nog steeds in de stad present is.

In één scene is McAvoy (die de volwassen Bill) te zien met een kind in een spiegelhuis van een kermis. Binnen verschuilt zich Pennywise (gespeeld door Bill Skarsgård), die vervolgens zowel Bill als het kind confronteert met een angstaanjagend lange tong tegen de glazen wand. Pennywise slaat vervolgens zijn hoofd tegen de muur, waarna zijn schedel vervormd. Bill smeekt de slechte clown om zijn leven te nemen in plaats van dat van het kind. Uiteindelijk eindigt de trailer met de volwassenen die teruggaan naar het hol van Pennywise in het vervallen huis.

IT: Chapter 2

De vervolgfilm speelt zich bijna drie decennia na de gebeurtenissen van IT uit 2017 af, wanneer het kwaad de stad Derry opnieuw bezoekt tijdens de 27 jaar durende cyclus. Samen met de trailer deelde Warner Bros. ook een nieuwe poster voor de film met de ogen van Pennywise met de tekst ‘IT ENDS’.

Op 6 september 2019 moet de horrorfilm in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram