Een panoramisch uitzicht over Dubai met het observatoriumdek op de Palm Jumeirah dat bijna voltooid is

The View at The Palm Jumeirah dubai

Een panoramisch uitzicht over Dubai met het observatoriumdek op de Palm Jumeirah dat bijna voltooid is

Met het observatoriumdek op de Palm Jumeirah, The View at the Palm, bijna afgerond, kunnen we ons klaarmaken voor een uniek panoramisch uitzicht over Dubai.

The View at The Palm Jumeirah dubai observatoriumdek

Voor wie er al eens is geweest, is het bekend dat Dubai verschillende adembenemende wonderen biedt als het gaat om architectuur. In aanvulling hierop zal binnenkort het doek worden getrokken van een gloednieuw observatoriumplatform, te vinden bij de Palm Jumeirah en deel uitmakend van de nog te onthullen Nakheel Mall.

De nu al iconische structuur, genaamd ‘The View at the Palm’, biedt een spectaculair, ononderbroken uitzicht op de Palm, de Arabische Golf en de skyline van Dubai. Het observatieplatform bevindt zich op de 52e verdieping van de Palm Tower en biedt ook een VIP-lounge en speciale ruimte voor privé-evenementen. De adembenemende constructie zweeft 240 meter boven de wereldberoemde Palm Jumeirah en zal een uniek kijkcentra zijn voor bezoekers van over de hele wereld.

In een reactie op het exclusieve project zei Omar Khoory, managing director van Nakheel Malls, dat de vestiging zal exploiteren, het volgende: “The View at The Palm combineert een adembenemend, ononderbroken uitzicht met een interactieve, educatieve ervaring met betrekking tot de creatie van de iconische Palm Jumeirah.” Hij voegde eraan toe: “Deze prachtige nieuwe attractie – de enige locatie in Dubai die deze unieke ervaring biedt – zal een magneet zijn voor bewoners en toeristen.”

Naar verwachting zal het observatoriumdek The View at the Palm gelijktijdig met de Nakheel Mall openen tegen het einde van 2019.

The View at The Palm Jumeirah dubai observatoriumdek

Post a Comment

#Volg ons op Instagram