Wie de XXLion Burger (1 kg) op krijgt hoeft ‘m niet te betalen

XXLion Burger De Roode Leeuw

Wie de XXLion Burger (1 kg) op krijgt hoeft ‘m niet te betalen

Wie de 1 kilogram wegende XXLion Burger van De Roode Leeuw op krijgt, krijgt ‘m gratis. Wanneer kom jij naar het restaurant aan de Damrak?

XXLion Burger De Roode Leeuw

Niet al te lang geleden introduceerde De Roode Leeuw een nieuw hamburgermenu. Het recentelijk compleet vernieuwde restaurant aan de Amsterdamse Damrak zet je graag de Medium, Large en XXLion burgers voor, waarbij de laatste een extra bijzondere is.

De officiële lancering van het nieuwe burgermenu en bijbehorende XXLion Burger is alweer enkele weken terug. Op dinsdag 28 mei was het namelijk de Internationale Dag van de Hamburger, waarop De Roode Leeuw besloot het lekkere broodje in de welverdiende spotlights te plaatsen. Met brood, groente, vlees, en ook nog eens aardappelfrietjes erbij, kan de hamburger eigenlijk niet Hollandser.

Met de XXLion Burger gaat het echter meer de Amerikaanse kant op. Groot, groter grootst is van toepassing op deze gigantische burgercreatie. Krokante buns met zo ongeveer het formaat van een Turks brood, belegd met rundvlees, cheddarkaas, bacon, salade, tomaat, augurk, omelet, mosterd en barbecuesaus. En dat allemaal met als resultaat een burger dish van een kilo zwaar. Klinkt goed, hè?

Om het extra interessant te maken, krijg jij de burger van meer dan een kilo vlees helemaal – mits je ‘m helemaal alleen op krijgt – cadeau van De Roode Leeuw. Helemaal gratis dus. Durf jij de uitdaging aan? De XXLion blijft voorlopig op de kaart staan, dus ga snel met je vrienden richting de Damrak en bestel ‘m. Kleine tip, draag een relatief losse broek met riem, zodat je kunt bijstellen indien nodig.

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw
Damrak 93-94
AMSTERDAM
Website

Post a Comment

#Volg ons op Instagram