De Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé en A 45 4MATIC+ zijn officieel onthuld

Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+

De Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé en A 45 4MATIC+ zijn officieel onthuld

De nieuwe Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Coupé en Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ zijn officieel onthuld. Check nu de video!

Eerder deze week plaagde de Duitse automaker fans met een post op de Twitter-pagina van het merk. Vandaag heeft Mercedes-AMG zijn nieuwste voertuigen daadwerkelijk onthuld. Maakc kennis met de nieuwe CLA 45 S 4Matic en de A 45 4Matic

De belangrijkste informatie met betrekking tot deze twee auto’s is waarschijnlijk de aandrijflijn, waarbij beide auto’s beschikbaar zullen zijn in twee uitvoer- en koppelvarianten. Er is een herwerkte motor die nu, volgens de fabrikant, ’s werelds krachtigste turbocharged viercilindermotor is die is gemaakt voor serieproductie.

Beide modellen zijn upgrades van eerdere modellen, waarbij het basismodel bovenaan de laatste optie staat. Andere toevoegingen zijn de SPEEDSHIFT DCT 8G dubbele koppeling-transmissie met acht versnellingen en AMG TORQUE CONTROL voor maximale tractie, en een driftmodus die mogelijk wordt gemaakt door de achteras.

Er is nog geen bevestigde releasedatum bekend, maar we verwachten dat de auto’s beschikbaar zullen zijn in 2020. Meer informatie over beide auto’s kun je vinden op de website van Mercedes-AMG.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram