Deze broeken zijn summer proof en kun je zonder problemen op kantoor aan

chinobroeken score.nl

Deze broeken zijn summer proof en kun je zonder problemen op kantoor aan

Nieuwe job, maar weet je niet wat de kantoordresscode is? Deze chinobroeken voldoen altijd en kun je zonder problemen op kantoor aan.

chinobroeken score.nl

Tegenwoordig maakt het gemiddeld gezien bijna niet meer uit wat voor soort broeken je draagt op kantoor – afhankelijk van jouw vakgebied. Spijkerbroeken waren een hele tijd geleden not done, maar tegenwoordig worden veel type broeken geaccepteerd. Toch twijfel? Onderstaande modellen zijn geschikt om er enigszins formeel en tegelijkertijd stijlvol uit te zien.

We weten allemaal dat jeans vandaag de dag zijn uitgegroeid tot een populaire broeksoort op kantoor. Een colbertje erboven en het formele gehalte is voldoende om mee weg te komen, terwijl je na werk het jasje uitdoet en opeens lekker casual oogt.

Tegenwoordig zijn de skinny jeans ook niet meer weg te denken. Een fit die geschikt is voor zowel formele als informele gelegenheden. Maar jongemannen, kijk ook eens naar andere opties. Denk bijvoorbeeld aan chinobroeken, welke vroeger vooral de dienst uitmaakten.

Chinobroeken worden gemaakt van een stevige, duurzame, maar dunne katoenen stof. Deze broeken zijn dan ook ideaal tijdens de warma zomerse dagen. Er zijn veel chinostijlen, met talloze kleuren en fits. Bovendien verkopen veel merken deze broeken. Je vraagt je nu af welke chino’s je moet halen. Maak je geen zorgen, want wij hebben een lijstje gemaakt met drie aan te raden chinobroeken.

  1. CHASIN’ Trigger.L Check

Dit is een slim fit chino. Je kunt gemakkelijk een outfit maken met deze chino, vanwege de licht donkergrijze kleur. Dankzij het gestreepte ruitpatroon heeft deze broek een stijlvolle uitstraling. Tot slot is deze chino afgewerkt met subtiele CHASIN’ branding.

  1. Purewhite The James W0319

The James is een donkergrijze chino van het merk PureWhite. Wat deze broek extra interessant maakt, is de zwarte streep langs de beenlengte. Niet alleen is deze chino stijlvol, hij is ook comfortabel om te dragen, want hij gemaakt met viscose. Dit materiaal staat bekend om zijn lichtgewicht en ademende eigenschappen. Perfect voor de zomer!

  1. CHASIN’ Trigger.L Karo

Tenslotte hebben we een tweede chino van het merk CHASIN’, de Trigger.L Karo. Dit is een loose fit model in de kleur zwart. Een zwarte broek is een must-have in je dagelijkse garderobe. De damaged en repaired details geven de broek een ruige look. En ook deze is afgewerkt met genuanceerde CHASIN’ branding.

Met deze drie beste chino’s kom jij goed voor de dag op kantoor en ben je bestand tegen de hitte. Dus, voeg snel een chino of twee toe aan jouw garderobe, zodat je summer office proof bent. Ga naar Score.nl en check hun verschillende soorten chino’s van verschillende merken verkopen, zoals CHASIN, Scotch & Soda, PureWhite en nog veel meer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram