Frank Muller lanceert ‘s werelds eerste functionele Bitcoin-horloges

Frank Muller Encrypto bitcoin horloge

Frank Muller lanceert ‘s werelds eerste functionele Bitcoin-horloges

Frank Muller lanceert ‘s werelds eerste functionele Bitcoin-horloge voor $ 50K. Wat vind jij van de Frank Muller Encrypto?

Frank Muller Encrypto bitcoin horloge

De Zwitserse horlogemaker Frank Muller heeft een nieuw limited edition horloge uitgebracht met de naam “Encrypto”, dat wordt aangeprezen als ‘s werelds eerste functionele Bitcoin-horloge. Gemaakt in samenwerking met cryptocurrency trading platform Regal Assets, kost een exemplaar $ 50.000, zo’n € 44.000.

Het fraai ogende uurwerk is beschikbaar in verschillende versies voor zowel man als vrouw, en is beperkt tot slechts 500 stuks van elk model. Terwijl de 45 mm-behuizing van het horloge Frank Mullers direct herkenbare Curvex heeft (veelal ‘tonneau’ genoemd), heeft de wijzerplaat het bitcoin-logo in het midden en een QR-code van het genesisblokadres van Bitcoin. Klanten kunnen zowel de wijzerplaat als de band van het horloge verder naar smaak aanpassen.

Elk uurwerk wordt geleverd als een tweedelige “Deep Cold Storage”-set, met een eigen uniek publiek adres dat op de wijzerplaat is geëtst en een verzegelde USB die de privésleutel bevat. Gebruikers kunnen hun Bitcoin toevoegen aan hun portemonnee of hun saldo rechtstreeks controleren via de knop. De QR-code en het koelopslagsysteem van het horloge zijn ontworpen in samenwerking met Regal Assets.

De deep-cold-portemonnee maakt gebruik van “offline gegenereerde, niet-deterministische TRNG’s (True Random Numbers Generated) en het bedrijf beweert dat het niet kan worden gehackt. “We proberen altijd de klant emotioneel te beïnvloeden en een band te creëren tussen de klant en het horloge”, aldus Erol Baliyan, regiodirecteur van Franck Muller. “Als merk zijn we een trendsetter met een solide staat van dienst en niet verlegen als het gaat om het adopteren van innovatie. Bitcoin is het millennialgoud en is het perfecte huwelijk tussen innovatie en persoonlijke keuze.”

Het Frank Muller Encrypto-horloge is momenteel online beschikbaar en in de Dubai Mall-winkel van het merk. Je kunt het horloge kopen via creditcard, bankoverschrijving en, uiteraard, ook in Bitcoin. De collectie begint bij $ 9800 en stopt bij $ 50.600 voor een diamant-ingelegde versie. Franck Muller onderzoekt momenteel ook modellen met ether (ETH) en andere “top vijf-munten”, waaronder XRP.

Frank Muller Encrypto bitcoin horloge

Post a Comment

#Volg ons op Instagram