Dit heb je nodig als je snel een business casual outfit in 2019 nodig hebt

business casual outfit in 2019

Dit heb je nodig als je snel een business casual outfit in 2019 nodig hebt

Nooit een zakelijke outfit nodig gehad, maar nu wel? Dit heb je nodig als je snel een business casual outfit in 2019 nodig hebt.

business casual outfit in 2019

Het kan zijn dat je tot heden nooit een zakelijke outfit nodig hebt hebt gehad. Zodoende heb je geen kostuum, colberts of zelfs nette overhemden in de kast hangen. Toch nu opeens van belang dat je hierover beschikt? Wij hebben op een rij gezet wat je nodig hebt als je er op korte termijn zakelijk acceptabel uit moet zien.

Houd er allereerst rekening mee dat de zomer in aantocht is. Je kunt een warm driedelig pak dan prima laten hangen, maar dat betekent wel dat je alternatieven moet hebben om er representatief en zakelijk netjes uit te zien. Dit kan door te kiezen door een iets lossere benadering. De zogeheten business casual outfit.

Hieronder noemen we een aantal kledingstukken die hierin van belang zijn.

Kies voor een chino

Een chinobroek is een absolute aanrader. Een spijkerbroek zit strakker en dat is niet ideaal tijdens het warme weer. De chino zit net iets losser en heeft meer zakelijke uitstraling dan andere broeken. Wil je een chino die iets minder casual is? Ga dan voor een chino jogger. De stof van dit model zit normaal gesproken tussen die van een chino en die een joggingbroek. Bovendien gaat dit model vaak gepaard met een lossere taille met elastisch touw om strakker te trekken. Twee vliegen in één klap: op-en-top comfort, plus een zakelijke uitstraling.

Overhemden kopen

Schaf overhemden aan om jouw business outfit helemaal af te maken. Kies voor een mooi overhemd van een kwaliteitsmerk. Bijvoorbeeld Gant kleding online kopen is zo gedaan. Dit merk heeft vaak leuke casual overhemden, geschikt voor elke man. Mocht je toch een ander merk zoeken, dan is de Profuomo overhemden sale misschien meer wat je zoekt. Ook hier koop je mooie overhemden tegen scherpe prijzen. Ga jij voor een overhemd in de zomer dan is wit de perfecte kleur. Wit is een kleur die je boven elke chino kunt dragen en bovendien weinig warmte aantrekt. Zwart is wat slimmer als je wat meer zweet – nooit grijs kiezen in dat geval – maar trekt wel meer warmte aan.

Instapschoenen maken het af

Heb jij een mooie chino gevonden? Matchend overhemd overhemd ook present? Met instappers rondt je jouw business casual outfit af. Veel mensen dragen in de zomer niet graag een pak, dus de combinatie tussen een chino, een overhemd en instappers kan een ideale oplossing zijn. Of je nu een zakelijke borrel hebt of een belangrijke meeting, this is enough.

Op het internet vind je veel aanbieders van instappers, dus surf lekker rond om jouw ideale business casual outfit in 2019 te volmaken!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram