Drake’s OVO en Dsquared2 lijken een gezamenlijke release voor te bereiden

OVO x Dsquared2

Drake’s OVO en Dsquared2 lijken een gezamenlijke release voor te bereiden

Drake’s OVO en Dsquared2 lijken met een gezamenlijke release op de proppen te komen. Zou jij iets uit de OVO x Dsquared2 Collabo willen hebben?

OVO x Dsquared2

Het heeft er alle schijn van dat OVO en fashionlabel Dsquared2 snode plannen hebben voor een fashioncollabo. Het door Drake opgezette merk bevestigt de samenwerking namelijk via Instagram middels een preview van wat we kunnen verwachten van de collectie. De post wordt begeleid door de tekst “OVO x DSQUARED2 2019. Coming Soon.”

In de geüploade teaser is een donkerblauw jeansjack voorzien van een gestikte oversized patch die het logo van beide merken combineert. De beroemde OVO-uil is zichtbaar in een tweespiegelend Dsquared2-motief, samen met een veel kleiner October’s Very Own-lettertype. Ondertussen zorgt Dsquared2 met duidelijke DSQ2- en DSQUARED2-opschriften in fel rood voor enig contrast ten opzichte van de zwarte kleur van OVO.

Geruchten over een samenwerking zijn er al sinds begin maart nadat Drake was gespot tijdens een show met een grijze hoodie met identiek embleem. Noch de oprichters van OVO noch de gebroeders Caten gaven commentaar op de mogelijke samenwerking.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OVO x DSQUARED2 2019. Coming Soon.

Een bericht gedeeld door October’s Very Own (@welcomeovo) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram