Nike Air Fear of God Raid “Black/Black Fossil” en Air Fear of God Moc “Particle Beige” deze week in de winkel

Nike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil

Nike Air Fear of God Raid “Black/Black Fossil” en Air Fear of God Moc “Particle Beige” deze week in de winkel

De Nike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil en Nike Air Fear of God Moc Particle Beige zijn vanaf deze week verkrijgbaar.

Nike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil

Deze week zullen zowel de Nike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil als de Nike Air Fear of God Moc Particle Beige sneakers in de verkoop gaan. Welke van de twee modellen trekt het sterkst jouw aandacht?

Nike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil

Na de release van de “Light Bone“, maakt Nike zich op voor de lancering van de Air Fear of God Raid in “Black/Black Fossil.” Geïnspireerd door de originele Air Raid basketbalschoen uit 1993 – een persoonlijke favoriet van designer Jerry Lorenzo – is het model gemaakt van een premium bovenwerk van suède en textiel, en beschikt hij over gekruiste nylonbanden met een ritssluiting bij de hak en een verstelbaar trekvetersysteem. Nike’s branding is te vinden in de vorm van de zwarte Swoosh aan de zijkant en bij de dubbelgestapelde Zoom Air-venstereenheid die zich uitstrekt tot de zool. Fear of God’s branding kent een subtielere weergave bij de tussenzool, veters en hiel.

De Nike Air Fear of God Raid “Black/Black Fossil” verschijnt op 17 mei bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers voor $ 190.

Nike Air Fear of God Raid Black/Black FossilNike Air Fear of God Raid Black/Black FossilNike Air Fear of God Raid Black/Black FossilNike Air Fear of God Raid Black/Black Fossil

Nike Air Fear of God Moc Particle Beige

De onconventionele Nike Air Fear of God Moc is eindelijk klaar voor de release. Naast de eerder geziene monochrome make-ups, zal de slanke schoen ook in “Particle Beige” beschikbaar zijn, zoals eerder werd onthuld door Nike.

In vergelijking met de Air Fear of God Raid heeft de Moc een lagere schacht en minimale detaillering in plaatse van veters en kruislingse bandjes. De enige band op de Moc is er een die de voorvoet kruist en zorgt voor een goede pasvorm. Dankzij een te openen drukknoop bij de enkel kan de drager in schoen stappen. Een verstelbare treklip aan de achterkant maakt de pasvorm vervolgens beter. De Raid en Moc delen dezelfde lange zooleenheid, met de tekst “AIR 180 FEAR OF GOD”, te zien naast de Air-bubbel.

Verwacht de Air Fear of God Moc in “Particle Beige” – net als de zwarte variant – vanaf 17 mei op de website van Nike. Het prijskaartje zal $ 170 bedragen.

Nike Air Fear of God Moc Particle BeigeNike Air Fear of God Moc Particle BeigeNike Air Fear of God Moc Particle Beige

Post a Comment

#Volg ons op Instagram