VIDEO: Russen toveren Bentley Continental GT om tot tank

Bentley Continental GT ultratank tank

VIDEO: Russen toveren Bentley Continental GT om tot tank

In onderstaande video toveren Russen een Bentley Continental GT om tot tank. Luxe ontmoet extreme off-road!

Mocht je jezelf ooit hebben afgevraagd hoe een fusie tussen een Bentley en een tank eruit zou zien, vandaag is jouw lucky day. Het Russische YouTube-kanaal AcademeG vroeg zich namelijk hetzelfde af en heeft eigenhandig het monster tot leven gebracht.

De presentator van AcademeG, die de goedkoopste Continental GT kocht die hij kon vinden, vond uiteindelijk een exemplaar die uitgebreide reparaties nodig had, inclusief het vervangen van de gehele motor, aandrijflijn en het frame. De auto werd naar Swap-Point gebracht, dat de motor verving door die van een Toyota 4.3L V8. Met wijzigingen voor het grootste deel van de auto – die je kunt zien in de video hierboven – werden een paar rupsbanden met succes op de Bentley geïnstalleerd.

Na 9 maanden arbeid, nam AcademeG het voertuig – toepasselijk genaamd de Ultratank – mee naar het Russische platteland voor een testrit. Hoe indrukwekkend het ook is om de Ultratank te zien racen, hij liep wel tegen een paar problemen aan. Ten eerste, zoals de presentator opmerkt, lopen deze tankbanden het best in lage toerentallen, maar de Toyota-motor presteerde niet erg goed bij lage toeren, vaak schokkend. Er was daarnaast ook niet voldoende spanning op de banden, waardoor de rubberen noppen die de loopband op één lijn moeten houden, niet goed functioneerden. Tot slot ontbrak het aan een rem, wat op zichzelf al vrij duidelijk een probleem is.

Ondanks deze tegenvaller vond het team van AcademeG de test met de Bentley Continental GT Ultratank toch geslaagd. Bekijk de volledige video hierboven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Поздравляю всех с Днём Победы, сегодня мы готовим для вас эпичный видос !!!

Een bericht gedeeld door Константин (@academeg) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram