Drake is officieel gestart als resident bij XS Nightclub, Las Vegas

drake xs nightclub las vegas

Drake is officieel gestart als resident bij XS Nightclub, Las Vegas

Drake is officieel gestart als resident bij XS Nightclub, Las Vegas, en gaf op 4 mei zijn eerste show. Bezoek jij de rapartiest in Sin City?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Everything in XS

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Nadat eerder dit jaar helder werd dat hij er als resident shows zou hosten, is Drake eindelijk begonnen aan zijn $ 10 miljoen-samenwerking met XS Nightclub, waar hij zijn eerste show afgelopen zaterdag 4 mei uitvoerde.

De rapper plaatste een foto van zichzelf – terwijl hij er wat creepy uitzag onder een blauw licht – evenals een close up van de nog niet uitgebrachte Nike Shox R4 “Neymar”, met het onderschrift “Everything in XS”. Dit duidt overigens vermoedelijk op de nachtclub en niet op zijn schoenmaat.

Afgezien van zijn eigen hits ging Drake voor enkele lyrics uit populaire hits onder de fans, waaronder ‘Sicko Mode’ van Travis Scott en  ‘No Stylist’ van French Montana. Bekijk enkele clips van de set onderaan.

In echte Las Vegas-stijl biedt de show veel rookmachinewerk, lasers en zelfs vuurwerk. Kaarten voor Drake‘s volgende show in XS Nightclub op 18 mei zijn nog steeds beschikbaar voor $ 150 per stuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#frenchmontana and #drake performing #nostylist 🔥

Een bericht gedeeld door Drake Fansite (@ovononstop) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

THE BOY!!! 🦉@futuretheprince

Een bericht gedeeld door “KING” Hino Ehikhamenor (@hollywoodhino) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram